Selecteer een pagina

In de kerstvakantie waren we tijdens een middagje uit met ons gezinnetje in Rotterdam. Voor dat we die middag naar huis zouden gaan gingen we nog even een McFlurry halen. Het filiaal van McDonalds in Rotterdam waar we de McFlurry haalden was werkelijk te vies voor woorden! Ik zal niet in detail treden …
Bij thuiskomt heb ik een klacht ingediend via de Facebookpagina van McDonald´s. Als reactie kreeg ik het voorstel om het nog eens over te doen en een paar dagen later had ik een paar bonnen in de brievenbus om gratis McFlurry’s te halen. Nu weet ik in welk filiaal we die gaan halen …

Valentijnsdag 2017 …

Ik schreef in een eerdere blog dat we speciaal voor Valentijnsavond de kinderen naar het kinderdagverblijf mochten brengen zodat papa en mama een momentje samen zouden hebben! Daar wilden we zeker dankbaar gebruik van maken. Omdat wij de tijd te kort vonden om uitgebreid samen uit eten te gaan, besloten om zelf thuis een diner voor twee te bereiden en op te eten.
Tot ik dit berichtje op de Facebookpagina van de McDonald´s in Berkel en Rodenrijs tegenkwam …
´Kom op dinsdag 14 februari naar McDonald’s restaurant Berkel voor een romantisch Valentijnsdiner. Wij zorgen voor mooi gedekte tafels en een gezellige ambiance. Kans maken op een gratis Valentijnsdiner? Laat ons dan weten met wie jij je Franse Frietjes zou willen delen en wie weet nodigen wij je uit. ´
Ik wilde die Franse Frietjes wel samen met mijn man delen! Tot onze grote verrassing werden wij uitgenodigd!

… vier je bij McDonald´s

Toen we die avond bij de McDonald´s aankwamen zagen we dat één hoek van het filiaal prachtig mooi was ingericht. De vloer lag bezaaid met allemaal rode hartjesballonnen. De tafeltjes waren bekleed met rood papier en gedekt met champagneglazen, rozen, rozenblaadjes en chocolaatjes. Een bediende die zelf onwijs veel plezier in haar werk had kwam de bestelling opnemen en we mochten kiezen wat we maar wilden. Het maakte echt allemaal niets uit. We hebben onze buik helemaal vol gegeten. Als toetje natuurlijk de McFlurry en als afsluiting nog een lekkere kop koffie!

Niet was te gek die avond! We werden echt als VIP’s behandeld! Er waren meer stellen/gezinnen uitgenodigd, en de één kreeg nog een milkshake mee naar huis voor papa die niet mee kon, de ander wilde zelf haar McFlurry maken en ook dat was geen probleem, rozen en ballonnen mochten mee naar huis, je hoefde maar te vragen of te zeggen en het werd geregeld! Het was in één woord GE-WEL-DIG!

En de kinderen: die hebben heerlijk macaroni gegeten op het kinderdagverblijf en zoals altijd zich prima vermaakt. En toen we hen ophaalden hadden ze al lekker hun pyjama aan zodat ze bij thuiskomst gelijk hun bed in konden!

BEDANKT!

Lieve juffen van het kinderdagverblijf: BEDANKT dat jullie de deuren openden voor de kinderen en voor alle goede zorgen voor hen! Fijn dat jullie een romantisch avondje voor de papa’s en de mama’s mogelijk maakten!

McDonald’s Berkel en Rodenrijs: BEDANKT voor deze fantastische, romantische avond die jullie ons gegeven hebben. Het Valentijnsdiner smaakte voortreffelijk en we hebben genoten!

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics