Selecteer een pagina

De leukste 1 april grappen van 2018

Het was weer lachen, gieren en brullen de afgelopen 1 april. Eigenlijk zonde dat de grappen maar eenmaal uitgehaald kunnen worden. Ik heb een overzicht gemaakt van de leukste 1 april grappen.

De leukste 1 april grappen van 2018

Het bijzondere van 1 april 2018 is dat het tegelijk met Pasen viel, daar speelde Mora handig op in met zijn nieuwe Limited Edition Paasbitterballen. Ik heb me rot gezocht in de supermarkt.

Er zijn weer heel wat aankondigingen van nieuwe producten gepubliceerd. Soms moest ik wel even goed nadenken of het wel klopte. Zo bracht Van Gilse een nieuwe Witte Donkere basterdsuiker op de markt. Oil & Vinegar deed een beroep op gezond levende mensen door een olijfolie ZERO uit te brengen, met nul calorieën. McDonalds wilde McSushi komen brengen aan huis.

Maar dat is nog niet alles…

De leukste 1 april grappen van 2018

Heb je namelijk de Hondenboxspring Luna gezien?. Daar was zoveel animo voor dat Swiss Sense het prototype heeft verloot onder zijn volgers. Zij hebben veel werk van de 1 april grap gemaakt en dat geld ook voor het filmpje van de Efteling die de Python geschikt maakte voor haar jongste bezoekers. Chocomel maakte ook een filmpje van de Chocomel Spray Tan. Wel erg up to date met zijn hoofdrolspeler uit Temptation Island. Kabels & Co zochten het gat in de markt voor draadloze verlengsnoeren. En Gierige Gerda bedacht een nieuwe cashback app. Daar hadden wij natuurlijk wel oren naar.

Voor de hippe ouders onder ons werd er voor de kroost een nieuw soort luier bedacht; de Thongies.

Lees ook:

Heb jij een 1 april grap onthouden?

Geverifieerd door ExactMetrics