Thuisleven.com
De leukste 1 april grappen van 2022
Thuisleven.com > Persoonlijk > De 1 april grappen van 2019.

De 1 april grappen van 2019.

Morgen is het 1 april. Wellicht ben je al voor de gek gehouden op Social Media of in je omgeving met een goede grap. Daarom delen we vandaag nog even snel de 1 april grappen van 2019. Bekijk ze aandachtig en wie weet kun jij er nog wat van leren…

Engelse Nederlandse drop.

De Brexit is in 2018 een veelbesproken onderwerp geweest. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat dit heikelpunt met 1 april in de zeik is gezet. Venco pakte het als eerste op door de Engelse drop te boycotten. Hun commentaar op Facebook: “Wij lopen alvast vooruit op de Brexit. Daarom vanaf maandag verkrijgbaar: E̶n̶g̶e̶l̶s̶e̶ Nederlandse drop!”

(Een aantal reageerders onder de post dacht overigens dat het een Koningsdag actie was…)

 de leukste 1 april grappen van 2019Patatsaus.

Op 25 maart bracht Remia het volgende “Groot nieuws! Op veler verzoek passen wij vanaf volgende maand de naam van onze Fritessaus aan naar Patatsaus. Geen zorgen, er verandert niets aan ons recept. Zelfde vertrouwde smaak, ander jasje 
Let vooral ook op de knip ogende smiley op het eind…

Een lezer vond het wel prima: “Patat/friet.. kroket/croquet.. /frikandel/frikadel.. bamibal/bamischijf.. mij maakt het niet uit.. ik ben bisnacksueel”

de leukste 1 april grappen van 2019

Pepernoten.

Elk jaar weer lijkt het wel een race tegen de klok welke winkel als eerste met de pepernoten komt. En elk jaar klagen we massaal hoe vroeg winkels er wel niet bij zijn. Paaseieren in januari, Kerst-etalages vanaf begin november en Pepernoten…

En pepernoten bij Hoogvliet vanaf april! “Iemand moet de eerste zijn. Vanaf maandag in de winkel!” is het commentaar van de grote winkelketen.

de leukste 1 april grappen van 2019

3D -lenzen testers gezocht.

Pathé introduceert ’s werelds eerste 3D-lenzen! Met deze 3D-lenzen ervaar je 3D-films op een unieke manier. Benieuwd? Vorig jaar zochten ze testers om de lenzen te kunnen testen!

de leukste 1 april grappen van 2019

De Bluerger!

Toverland introduceert een uniek blauwe bessen-broodje met blauwe kaas, blauwe pepers, blauwe kool, houtskool-BBQ-burger (voor een extra vurige Fēnix-smaak! ) én saus van Blue Curaçao-siroop! Mmm, die moet je toch proeven? Ze zijn verkrijgbaar bij The Flaming Feather. Heb jij ze vorig jaar gescoord?

de leukste 1 april grappen van 2019

Help me niet register.

U kent het vast wel, mensen die via social media felle kritiek hebben op de hulpdiensten. De politie die alleen maar bonnen schrijft, de brandweer die iedereen ‘s nachts wakker maakt met hun sirenes en de ambulance die altijd te laat komt. Als hulpdiensten kunnen wij best tegen een beetje kritiek, sterker nog hier leren we soms van, maar vaak worden in reacties fatsoengrenzen overschreden. Vaak gaat het om mensen die zelf niet zoveel op hebben met de wet of mensen die hun frustraties niet rechtstreeks in een net gesprek durven te uiten richting de betrokken hulpdienst(en). Het is dan heel makkelijk om dit via social media te doen. Het vreemde is dat zulke mensen vaak wel 112 bellen als ze hulp nodig hebben.

Juist voor deze categorie zal het Operationeel Centrum Limburg vanaf volgende week starten met een pilot. Reageerders die zich op social media op een beledigende of grensoverschrijdende manier uiten richting de hulpdiensten worden benaderd met de vraag of ze opgenomen willen worden in het “help me niet register”. Door je aan te melden voor het “help me niet register” geef je aan dat je geen hulp wenst van de hulpdiensten. Voor mensen die kennelijk niet zoveel op hebben met deze diensten een ideale manier om hun uitspraken kracht bij te zetten en afstand te doen van hulp in geval van nood. //Operationeel Centrum Politie Limburg

de leukste 1 april grappen van 2019

Sokken verdwijnen echt!

Zit jij ook elke week met sokken waarvan je het maatje niet kunt vinden? Gooi ze maar gewoon weg want grote kans dat de sokken verpulverd zijn in de wasmachine. De mensen bij Kieskeurig zeggen het volgende: “Wist je dat sokken echt verdwijnen in de wasmachine? Ze glippen in het kiertje tussen de trommel en de kuip. Uiteindelijk verpulvert je sok en verdwijnt daardoor ook écht.”

de leukste 1 april grappen van 2019

Domino’s pizza in de supermarkt.

Ben jij helemaal verslaafd aan de pizza’s van Domino’s? Dan heeft Domino’s pizza goed nieuws voor je: “Domino’s is vanaf maandag nu ook te krijgen in je lokale supermarkt. Vers en handgemaakt! 

de leukste 1 april grappen van 2019

Lees ook:

Welke grap ga jij dit jaar uithalen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Dit jaar werden we opgeroepen om geen grappen te maken, omdat het in deze tijd niet zo gepast wordt gevonden.
    Er kwam er mij wel een onder ogen, dat er door de coronacrisis er geen vakantiegeld zou worden uitgekeerd in mei.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics