Selecteer een pagina

Morgen is het 1 april. Wellicht ben je al voor de gek gehouden op Social Media of in je omgeving met een goede grap. Daarom delen we vandaag nog even snel de 1 april grappen van 2021. Bekijk ze aandachtig en wie weet kun jij er nog wat van leren… En om gewoon even lekker te lachen kun je de beste 1 april grappen van 2018 en 2019 ook bekijken. In 2020 waren het rare tijden. Om die reden kozen verschillende bedrijven ervoor om dat jaar geen 1-aprilgrap uit te halen. Zo liet Google weten hun grappentraditie te doorbreken ‘uit respect voor iedereen die tegen het COVID-19-virus vecht’, meldde Nu.nl.

Daelmans Stroopwafels

Nieuw van Daelmans Stroopwafels: Stroop® Face Essence.✨Ervaar de natuurlijke kracht van pure stroop in een exclusieve revitalizing face mask. Alleen de beste ingrediënten voeden je ziel met pure ontspanning en plezier. Kijk de Facebook video maar.

Daelmans face mask 1 april!

Boer’n yoghurt®️ nachtcrème

NIEUW! Met trots presenteren we Boer’n yoghurt®️ nachtcrème. Onze Boer’n yoghurt®️ is niet alleen heel lekker, maar ook goed voor je huid! De volle structuur trekt snel in en kalmeert de huid. Gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve, voor een rustige huid en stralend gelaat. Wie wil onze nieuwe nachtcrème gratis uitproberen?
1 april Boer'n yoghurt

Kanzi 5 Minute Break- Gedroogde Appelschillen

We hebben iets nieuws! We vonden het hoog tijd om het snack-schap op te schudden met iets met meer vitamines en vezels. Gezond én tegen foodwaste. Wie wilt hem als eerste proberen.
1 april Kanzi

TESTERS GEZOCHT VOOR KINDERAUTO

Hoe handig zou het zijn als je gewoon helemaal zelf met de auto naar je opa en oma kunt rijden? Of naar school als het hard regent? Nederlandse wetenschappers hebben een elektrische auto ontwikkeld speciaal voor kinderen: de Ripla-I. En ze zoeken testrijders.

1 april testrijders gezocht

Coolblue Buiten

Pieter – beginbaas: “Vandaag introduceren we Coolblue Buiten. De eerste hypergepersonaliseerde bezorgdienst die klanten ook écht verder brengt. We bezorgen natuurlijk al miljoenen pakketjes aan de voordeur, we installeren tegenwoordig thuiswerkplekken achter de voordeur. Maar nu is het tijd voor buiten de voordeur.”
Tom – projectmanager Coolblue Buiten: “Met deze nieuwe service draait echt alles onder de klant. Klanten kiezen een tijdslot naar keuze en wij komen ze gewoon thuis ophalen.”
Simone – Coolblue Buiten klant: “Ja ik ben hier echt superenthousiast over. Ik heb meteen een tijdslot gereserveerd. Nick!”
Tom: “Ja, je kan de service natuurlijk ook cadeau doen aan iemand anders. De mogelijkheden van Coolblue Buiten zijn eindeloos. Zo testen we nu bakfietsen voor culinaire trips en een kantoor-versie om buitenshuis te werken. En later dit jaar introduceren we de Out-of-home-trainer. Thuis sporten, maar dan buiten.”

Coolblue Buiten

Wil jij als eerste met Coolblue mee naar buiten? Meld je dan aan op Coolblue.nl/buiten.
Vandaag besteld. Morgen in huis

Opzouten met die reep

Lieve chocofans, dit nieuws is behoorlijk bout. Maareh.. aan al ’t moois komt ’n eind, ook aan onze melk karamel zeezout. We zijn ’r namelijk helemaal klaar mee dat al die andere merken ’m maar blijven kopiëren zonder ook Tony’s samenwerkingsprincipes te kopiëren. En onze missie dus blijkbaar met ’n korreltje zout nemen.. Dit terwijl we alleen samen 100% slaafvrij de norm kunnen maken.

1 april Tony's chocolony
Dusseh.. daarom zeggen we (met pijn in ons hart): opzouten met die reep! We halen onze melk karamel zeezout uit de schappen en gaan ons focussen op een nieuwe klassiekert om weer op een nieuwe manier impact te kunnen maken. Dikke doei en tot de volgende reep! https://tonyschocolonely.com/…/opzouten-met-die-reep

Maxi-co-ski

Hoe vinden jullie de nieuwe maxi-co-ski? Zowel in het zand als in de sneeuw te gebruiken. Glijdt moeiteloos door het zand, zodat je geen zand meer in de wielen krijgt. Eenvoudig onder de Maxi-Cosi te klikken. Past op alle modellen.

Natuurlijk gaat de ananas niet van het menu af

Het is al jaren een discussie: wel of geen ananas op je pizza? De één kan bijna niet zonder terwijl de ander bij de gedachte aan ananas op een pizza al ongemakkelijk wordt. Natuurlijk was het een 1 april grap en gaat de Pizza Hawaii en de Pizza Kip Kerrie niet van het menu af!

Bezorgdienst Easy Toys

Trots! Met een wagenpark van 200 splinternieuwe bezorgbusjes gaan wij vanaf vandaag zelf bij onze klanten bezorgen. Zo kunnen we je nog beter en sneller van dienst zijn.

1 april Easy Toys

Lees ook:

Welke 1 april grap ga jij dit jaar uithalen en bij wie?

Geverifieerd door ExactMetrics