Wilde paarden, vriendschap en een eerste liefde; dit zijn de hartverwarmende elementen in de nieuwe film ‘Wild Heart’. Vanaf 10 juli kan iedereen thuis genieten van deze betoverende film op populaire TVOD-platforms zoals Pathé Thuis, iTunes en Google Play. De gerenommeerde regisseur Markus Dietrich, bekend om zijn talent om boeiende verhalen voor een jong publiek tot leven te brengen, zegt: “Deze film is een prachtig eerbetoon aan de kracht van vriendschap en moed, verpakt in een spannend avontuur.”

Wild Heart

Anne’s wereld wordt volledig op zijn kop gezet wanneer ze verhuist naar een nieuwe school op het platteland. Naast de cultuurshock van het leven in de stad naar het platteland, blijkt het vinden van vrienden in haar nieuwe klas ook een uitdaging te zijn. Gelukkig vindt ze troost bij Wild Heart, een bijzonder wild paard dat haar hart steelt. Hun speciale band komt echter in gevaar wanneer gemene dieven het op Wild Heart en zijn kudde hebben gemunt. Vastberaden besluit Anne om de paarden te beschermen. Gelukkig ontdekt ze al snel dat ze er niet alleen voor staat en dat echte vrienden altijd voor haar klaarstaan.

Informatie

Regie: Markus Dietrich
Lengte: 98 minuten
Genre: Avontuur, Familie, Live-action
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: AL
Land van herkomst: Duitsland
Distributie: In The Air

Win een van de 4 Pathé Thuis codes voor de film Wild Heart

Thuisleven mag 4 Pathé Thuis codes voor de film ‘Wild Heart’ verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie loopt tot en met 21-07-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail. En heeft dan 48 uur de tijd om de prijs te claimen, daarna gaat de prijs naar iemand anders. In verband met de zomervakantie laten we de winactie net iets langer lopen dan normaal.
Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze spelregels.

Lees ook:

Welke films zou jij nog meer willen zien deze zomer?

Geverifieerd door ExactMetrics