Thuisleven.com
Waterschapsverkiezingen, we mogen weer stemmen!
Thuisleven.com > Persoonlijk > Ik ben een PLASSEN PLONZER, welk watertype ben jij?

Ik ben een PLASSEN PLONZER, welk watertype ben jij?

De waterschapsverkiezingen vinden om de 4 jaar plaats. De volgende waterschapsverkiezingen worden gehouden op 15 maart 2023.

Hallo waterwoners, slootjespiekers, doorspoelers, plezierdobberaars, visfanaten, oeververtoevers, miezerfietsers en stormtrotseerders: we mogen weer stemmen! Laat je horen over het waterwerk in jouw buurt en geef je stem bij de waterschapsverkiezingen.

PLASSEN PLONZER

Op de vraag van de Campagne Waterschapsverkiezingen in 2019, welk watertype ben jij?, weet ik het antwoord direct. Ik ben een PLASSEN PLONZER!
Opgegroeid aan de Ankeveense Plassen weet ik mij omringd door water. Alsof dat nog niet genoeg is, ga ik op 9 jarige leeftijd waterpolo spelen. Dat heb ik twintig jaar lang twee tot driemaal per week volgehouden.
Sinds 2018 zijn we de trotse bezitter van een sloot. Daar hangt naast veel plezier ook de plicht tot onderhoud aan vast. Voor afgelopen jaar hebben we onze plicht gedaan en de mentale aantekening voor komend jaar is al vast gemaakt.
Inmiddels heb ik ook al weer heel wat jaartjes aan de waterkant gezeten tijdens de wekelijkse zwemles van drie dochters. Daar is heel wat geplonsd.

De verkiezingen waterschap

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hier hangt ook het nemen van beslissingen aan vast op het gebied van recreatie, natuur, drink- en afvalwater en meer. Hier zijn de waterschappen voor ingesteld. Zij beheren de regionale wateren en polders. Wat er in jouw regio speelt is handig te zien op de site. Wanneer je je hier in verdiept dan zal je merken dat er wel degelijk iets te kiezen valt tijdens de verkiezingen waterschap bij je lokale partij. Mocht je daar echt geen kaas van gegeten hebben, dan is er een stemhulp. Wil je zeker weten dat je het niet vergeet, zet de status van het evenement op GAAT. En als het goed is dan heb je je stempas al in huis!

Lees ook:

#wemogenweer #waterschapsverkiezingen

Welk watertype ben jij?

*voor de campagne uit 2019 heb ik een trui ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics