Vintastic de keukenreiner die bestaat uit natuurlijke schoonmaakazijn.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Vintastic de keukenreiniger die bestaat uit natuurlijke schoonmaakazijn

Vintastic de keukenreiniger die bestaat uit natuurlijke schoonmaakazijn

2023 grijpen wij in huis aan om duurzamere keuzes te maken. Dankzij de Sustainable Box van Kroon op het Werk slaan we gelijk een brug naar een duurzamere levensstijl en de bewustwording van duurzaamheid. In de eerste editie van de Sustainable box tref ik een aantal bijzondere producten aan en ook de Vintastic Keukenreiniger. Nu de kerstspullen zijn opgeruimd is het dan ook een perfect om de keuken een goed te reinigen.

Vintastic Keukenreiniger

De Vintastic Keukenreiniger bestaat uit natuurlijke schoonmaakazijn met minimaal 95% hernieuwbare grondstoffen. Natuurlijke schoonmaakazijn heeft een natuurlijke oorsprong, de natuurlijke schoonmaakazijn is gemaakt van alcohol op basis van suikerbiet/suikerriet. Het product zit in een handige sprayflacon gemaakt van 100% gerecycled PET en is ook volledig recyclebaar. 

Vintastic natuurlijke schoonmaakazijn wordt gebrouwen in onze fabriek van ons familiebedrijf Burg Group te Heerhugowaard. 

Verkrijgbaar bij Coop, Hoogvliet en Poiesz voor €2,49 (750 ml)

Wat vinden wij ervan?

De Vintastic Keukenreiniger heeft de typische geur van azijn. Daar houd je van of daar houdt je niet van. Nog belangrijker dan de geur is natuurlijk de effectiviteit van het schoonmaakmiddel. Wat mij zelf opvalt is het prettige gebruik van de keukenreiniger. Zo is de flacon makkelijk te gebruiken als je snel een keukendeurtje, of handgreep tussendoor schoon wilt maken maar is hij ook ideaal bij de grote schoonmaakbeurt. Die multifunctionaliteit maakt schoonmaken gelijk een stuk sneller en daardoor ook leuker.

Aangezien wij hoogglans witte kasten hebben, waar met regelmaat de zon op schijnt en ALLES zichtbaar is ben ik wel benieuwd hoe de Vintastic zijn werk doet. Of er nu een handafdruk van de dreumes op de kast zit, een klodder tomatensoep op het aanrecht is beland of boter aan de deurgreep zit Vintastic heeft er geen moeite mee om het effectief weg te krijgen. Het schoonmaken zelf is dan ook top te noemen. We zullen Vintastic dan ook blijven gebruiken het komend jaar als duurzame oplossing voor het schoonmaken van de keuken.

Lees ook:

Waar maak jij je keuken mee schoon?

#schoonmaakazijn #vintastic #cleanerbynature

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Die typische geur van azijn zou mij niet echt bevallen in de keuken. Ik gebruik een huismerk keukenreiniger van de supermarkt.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics