Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Disney DuckTales terug van weggeweest

Disney DuckTales terug van weggeweest

“Woe-hoe! De superleuke en spannende serie DuckTales is terug van weggeweest. Binnenkort kun je op Disney Channel elk weekend genieten van de nieuwste avonturen van Donald, Dagobert en de neefjes. Om dat te vieren, wordt er op woensdag 7 maart een speciale première van de nieuwste afleveringen gehouden in Vue Hilversum. Kaartjes zijn niet te koop, maar alleen te winnen!”
Als je meedoet kan je winnen, blijkt maar weer. opgetogen trek ik met drie enthousiaste dochters naar de speciale première van DuckTales. In de aankondiging hebben we gelezen dat er zelfs een echte Ducktekenaar aanwezig zal zijn, dus we laten ons graag verrassen. De jongste trekt zelfs haar Katrien shirt aan.

DuckTales

Disney Channel zend vanaf 10 maart 2018 iedere zaterdag en zondag een aflevering van DuckTales uit om 08.45 uur. In de eerste aflevering probeert Kwek indruk te maken op Dagobert tijdens een reis naar De Verloren Stad van Atlantis. Donald probeert de jongens te beschermen voor een nieuwe werknemer die hen probeert te vernietigen.

Verslag van de speciale première van DuckTales

Het is gezellig druk in de Vue Hilversum. De zaal is versierd met leuke zitzakken van de Duck familie en er is genoeg te doen. We kunnen met leuke tekstballonnen in de hand op de foto. De meisjes kunnen badderen in de munten van Dagobert Duck. Er is genoeg te eten en drinken en als klap op de vuurpijl is er een echte Ducktekenaar aanwezig. Er worden tekenschriften en potloden uitgedeeld en er is plek genoeg aan de brede tafels om de instructies van de Ducktekenaar op een groot scherm te volgen. Hij neemt goed de tijd en zelfs onze jongste (5) krijgt het voor elkaar een Donald Duck hoofd te tekenen. Dat vind ik toch wel een hoogtepunt. Als ik om mij heen kijk zie ik jonge kinderen, pubers, ouders en zelfs grootouders. Blijkt maar weer dat de DuckTales leuk zijn voor jong en oud.

Afleveringen van de DuckTales

Net als het publiek wat ongeduldig begint te worden, mogen we plaats nemen in de grote Dolby zaal en krijgen we twee afleveringen van de DuckTales te zien. De tune is hetzelfde als vroeger en blijft direct in je hoofd zitten: “DuckTales, Whoe-hoe!” Donald Duck is nog steeds moeilijk verstaanbaar en iedere keer wanneer er een ander familielid in beeld verschijnt gaat er een siddering van herkenning door de zaal. Ook bij de Zware jongens. Het grootste verschil vind ik dat Kwik, Kwek en Kwak in de jonge jaren iets actiever waren. Ze lijken nu iets meer op de jeugd van tegenwoordig. Na een uurtje kijkplezier komt er al weer snel een einde aan deze feestelijke middag en krijgen we nog een gevulde goodiebag mee naar huis. Naast de Donald Duck Schurkenspecial, een Donald Duck extra en het Winterboek DuckTales, zit er een snavelfluit, Disney Channel pen en Disney sleutelketting in.
We waren al fan van DuckTales en zitten komende zaterdag om 08.45 uur klaar voor een nieuwe aflevering van de DuckTales.

Lees ook:

Ga jij ook weer naar de DuckTales kijken?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics