Selecteer een pagina

Vaak worden relatiegeschenken gebruikt door ondernemingen om diens klanten en relaties te bedanken voor de samenwerking. Naast de mooie geste, kunnen originele relatiegeschenken ook fungeren als instrument om de inzet van personeel te onderstrepen en uiteraard als marketingtool voor de naam van het bedrijf.

Alledaagse praktische relatiegeschenken

Van stressbal met logo met opdruk van uw bedrijfslogo tot een manicure set voor een schoonheidssalon, u kunt het zo gek niet bedenken en het is realiseerbaar. Door alle seizoenen zijn er altijd relevante relatiegeschenken beschikbaar waarmee u uw waardering kunt tonen aan uw relaties. Daarmee ook een boost aan uw naamsbekendheid en eventuele toekomstige samenwerkingen!

Zowel passende geschenken voor uw branche als algemene relatiegeschenken, die niet specifiek gerelateerd zijn aan uw werkgebied. Een voorbeeld van zo’n relatiegeschenk is een op maat gemaakte paraplu, iets wat in Nederland vaak te pas kan komen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten handvatten en positie van uw gepersonaliseerde opdruk, van logo, bedrijfsnaam tot gepersonaliseerde (reclame)boodschap. Hierbij wordt uw geschenk dankbaar aangenomen en uw bedrijfsnaam verspreid. Onderzoek heeft aangetoond dat consumenten eerder de neiging ervaren om in zee te gaan met een adverteerder, waar ze een fysiek relatiegeschenk van hebben ontvangen.

Samen met collega’s fit het nieuwe jaar in

Bidons of sportflesjes kunnen ook een prachtig geschenk zijn voor uw relaties. Lichamelijke conditie gaat gepaard met geestelijke gezondheid en daarmee ook een plus voor zakelijke productiviteit!Laat daarom uw netwerk weten waar u voor staat en geef ze een kwalitatieve bidon, waarbij er talloze keuzemogelijkheden zijn. Hierbij kunt u denken om uw fitness gerelateerde relatiegeschenk te voorzien van een opdruk maar ook alle kanten op qua materiaal. Van kunststof tot trendy aluminium, portable opvouwbare bidon of een thermosfles.

Neem een kijkje in de wondere wereld van relatiegeschenken

Het advies luidt: denk na vanuit uw klantrelaties. Het voorwerp dat u wilt schenken dient vooral praktisch te zijn. Uw relatie een dankbare herinnering overhouden aan uw onderneming bij het gebruik van de reeds besproken paraplu. Een fysieke kalender behoort ook tot de top keuzes. In het digitale tijdperk waarin we werken, zou je namelijk niet verwachten dat maar liefst 90 procent van kantoren gebruik maken van de ouderwetse kalender, met úw logo erop!

Een online winkel voor relatiegeschenken biedt u de mogelijkheid om alle opties voor uw geschenkidee in één oogopslag voor u te hebben. Van USB powerbanks tot gepersonaliseerde kofferriemen, waarbij u uw bedrijfslogo de wereld over laat vliegen. Enjoy!

Lees ook:

Wat vind jij van deze relatiegeschenken?

Geverifieerd door ExactMetrics