Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Hema foto service

Hema foto service

Houd jij het bij? Alle foto’s netjes ingeplakt of een mooi fotoboek laten drukken elk jaar?
Eerlijk gezegd, ik totaal niet. Ik heb een computer vol foto’s en filmpjes die ik eigenlijk nog moet af laten drukken en moet monteren. Maar dat kost tijd en die tijd spendeer ik aan andere zaken, die ik leuker vind.
Maar met de punten die ik bij de Hema had gespaard kon ik een voucher “kopen” om honderd foto’s af te laten drukken voor €5,00. Top deal natuurlijk, die ik niet aan me voorbij kon laten gaan.

Hoe werkt het?

Op Hema.nl koos ik Hema fotoservice, dan kom je op een pagina vol mogelijkheden. Snel service (direct ophalen), meer dagen service, poster en collages. Voor de voucher mocht ik foto’s laten afdrukken van 10×15 cm. Voor de snel service betaal je vanaf €0,28 per foto, de meer dagen service is vanaf €0.09 per foto. Ik heb de meer dagen service gekozen, ik had geen haast. Dan kom je op de upload pagina. Hier kan je in je computerbestanden de foto’s kiezen die je wilt laten afdrukken. Die komen links in het scherm te staan. Ben je tevreden met je selectie dan sleep je ze van links naar rechts en komen ze in het bestel gedeelte terecht. Je krijgt dan een keuze pop-up. Welk formaat wil je hebben en glans of mat. Ik had van twee vakanties en nog wat tussendoor foto’s in totaal honderdeenentwintig foto’s laten afdrukken.

Heb je de foto’s versleept, of heb je op het knopje alles selecteren gedrukt dan kan je rechts onderin op bestellen drukken. Daar staat ook meteen je totaal prijs aangegeven.  Het uploaden duurt een paar minuten, ligt natuurlijk aan welk formaat je hebt gekozen en aan het aantal foto’s. Is dat klaar dan kom je op de inlog pagina. Heb je al een Hema account en wachtwoord of moet je er een maken. Inloggen is zo gedaan en dan kan je kiezen of je alvast wil afrekenen of dat je dat in de winkel doet. Ik vind het handig om in de winkel te doen, ik moet ze toch ophalen. Hoef ik ook niet weer pasjes en apparaatjes te pakken om online te betalen. Maar het kan wel en soms is dat handiger.

Het ligt aan wat voor camera je gebruikt of de foto’s nog moeten worden aangepast. Je krijgt dan een bericht LET OP JE BEELDVERHOUDING. Druk je op de knop pas aan, dan past Hema al de foto’s die dat nodig hebben aan, zodat je geen witte rand aan de zijkant van je foto’s hebt.

Dit zegt Hema

Voor de mooiste afdrukken van jouw foto’s, kies je voor de meer dagen service. Bestel gemakkelijk je foto’s van bijvoorbeeld van een apparaat, Facebook en Instagram. Formaten vanaf 10 x 10 cm t/m 20 x 30 cm. Let op bij het plaatsen van tekst dat het circa 3 mm van de kant geplaatst wordt i.v.m. snijverlies
€1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 tot 3 werkdagen

Zodra ik besteld had kreeg ik via mijn e-mail een bericht dat het besteld was. Twee dagen na het bestellen had ik al een e-mail in mijn inbox dat de foto’s klaar lagen. Super snel dus en ik kon gaan beginnen met de foto’s in mijn fotoalbums te stoppen. Nu kunnen we weer genieten van de foto’s die we gemaakt hebben de afgelopen twee jaar. Eigenlijk moet ik er nog veel meer laten afdrukken, maar het begin is er en die boeken komen wel vol met twee opgroeiende kinderen.

Lees ook:

Van welke fotoservice maken jullie gebruik?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics