De Grote Sinterklaas show @Home
Thuisleven.com > Sinterklaas > Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaas Show @Home!

Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaas Show @Home!

De Grote Sinterklaas Show @Home van Studio 100 is dit jaar voor het eerst te zien in Nederland. Studio 100 brengt samen met Proximus een digitale versie van de show die gratis toegankelijk is voor iedereen in België en Nederland. Op zondag 6 december om 11:00 uur is het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne het decor voor een spetterende show met alle Studio 100 helden. Onder meer K3, Samson & Marie en Mega Mindy maken hun opwachting in de show.

Gert Verhulst, Studio 100, over de show.

“We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaas Show dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus.”

Het verhaal De Grote Sinterklaas Show.

Samen met Samson heeft Marie alles geregeld voor het grote Sinterklaasfeest. De Hoofdpiet heeft beloofd dat hij het cadeautje voor de Sint zou regelen. Alleen is hij dat vergeten omdat hij het steeds heeft uitgesteld. De Sint is al onderweg naar het Plopsa hotel! Als dit maar goedkomt…

De Grote Sinterklaas Show @Home is op zondag 6 december om 11:00 uur te bekijken via Pickx.be. Men hoeft géén klant te zijn van Proximus om de show online te kunnen volgen.

Lees ook:

Ga jij de Grote Sinterklaasshow @Home kijken?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

6 reacties