Thuisleven.com
Studio 100 winterfestival
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Uitje: Studio 100 winterfestival

Uitje: Studio 100 winterfestival

Afgelopen zaterdag mochten ons dametje en ik voor Thuisleven naar het Studio 100 Winterfestival. Ons meisje wilde al zo lang MegaMindy en K3 in het echt zien en nu ging dat eindelijk echt gebeuren!

Rustig wennen aan de grote Ziggodome

We vertrokken ruim op tijd, want ik ben niet zo’n held met parkeren, maar ik reed maar 1x fout gelukkig. We liepen achter de meute aan zo naar de Ziggodome toe, waar de deuren om half 1 net open gegaan waren. Wij hoefden alleen niet in de rij omdat we bij de persingang naar binnen mochten. Dit betekende dat we over de rode loper naar binnen gingen en langs een horde persfotografen, zodat we bijna een Bekende Nederlander waren haha! We waren dus ruim 45 minuten voor aanvang van de show al binnen.

Dit bleek voor ons dametje wel heel erg prettig. Het is in de Ziggodome natuurlijk ontzettend groot en daar moest ze wel even aan wennen. We gingen eerst naar de WC, liepen een rondje langs de kraampjes om wat te drinken en te snoepen te scoren (K3 popcorn uiteraard) en daarna gingen we naar onze plaatsen. We hadden hartstikke goede plaatsen, op de eerste ring, waardoor we over alle mensen heen konden kijken.

We moesten natuurlijk best lang wachten, maar met de filmpjes op de schermen was de tijd zo voorbij. Voor we het wisten begon het aftellen, werden de lichten gedimd en kwamen Keet en Flo het podium op gerend! Tijdens de 90 minuten durende show was het een komen en gaan van artiesten uit portefeuille van studio 100.

Interactief en vol afwisseling

Er was een superspannend verhaal bedacht. Er werd namelijk een verassingsfeestje voor Samson & Gert georganiseerd. De burgemeester zou dit allemaal regelen, maar omdat hij ziek was moesten Flo en Keet dit overnemen. En er moest nog een heleboel gebeuren!

Maar liefst 9 opdrachten moesten er nog gedaan worden voor alles gereed was voor het feestje. Door middel van een interactieve verbinding met een tablet, die wij op het scherm konden zien, werd er gebeld en gesmst met allerlei artiesten. Zo kwam Piet Piraat met zijn crew helpen met schoonmaken, nam Maya de Bij de bloemen mee, kwam kabouter Plop de ingrediënten voor de taart brengen en bracht ROX het oorkonde van de koning mee. Uiteraard zongen ze ook allemaal een liedje, waardoor het vanaf de eerste minuut een feestje was.

Studio 100 winterfestival

Verder werd er nog een taart gebakken en de kadootjes die verstopt waren in de zaal kwamen door een toverspreuk van De Nachtwacht zo maar los en ‘vlogen’ door de zaal naar beneden. Ook de tekeningen die de kinderen voor de show konden inleveren werden aan een lange slinger opgehangen. Er zat veel vaart in de show en er was lekker veel afwisseling tussen conversatie op het podium en optredens. We zagen onder meer nog Bumba, de prinsessen van Prinsessia en de Ghostrockers.

Al vanaf het eerste nummer stonden heel veel kinderen lekker mee te dansen. Op het veld stonden ze tussen de rijen of voor het podium, op de ringen stonden ze op de grond of op hun stoelen. Het viel mij op dat alle ouders keurig bleven zitten en de kinderen echt de kans kregen om goed te kijken en te genieten.

Mega Mindy en K3

Het slotstuk was natuurlijk wel ECHT het hoogtepunt. Zowel in de show, als voor ons dametje! De stekker vloog uit een lamp, waardoor de kroonluchters niet meer naar beneden konden! Paniek! Maar gelukkig was daar MegaMindy die door de lucht kwam aanvliegen en in de lucht alles weer in orde maakte. Toen kon het feest losbarsten! Als laatste waren er nog ballonnen nodig en daar zorgde K3 natuurlijk voor. Maar liefst 10.000 kwamen er naar beneden vallen tijdens hun eerste liedje.

K3 sloot de show af door maar liefst 3 liedjes te zingen. Wat een feest! Alle artiesten kwamen op het podium toen Samson en Gert er eindelijk waren. Zij zongen nog 3 liedjes en toen was het feestje afgelopen.

Na afloop liepen er in de hal nog wat Studio 100 figuren rond waar de kinderen mee op de foto konden, maar daar had ons dametje echt geen puf meer voor. Het was een geslaagde middag. Precies lang genoeg en vol meezingen en meedansen. Echt een aanrader voor Studio 100 fans!

Lees ook:

* Deze blog is geschreven door Iris Donkersloot van poldermama.nl *

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics