Thuisleven.com
Video van Sint.

Video van Sint 2019

Verras de kinderen en familie ook dit jaar met een Video van Sint en geniet samen van een gloednieuw avontuur. Dit keer helemaal in het teken van dieren en een spannende zoektocht in de Dierentuin!

Jouw eigen Video van Sint

Binnen 5 minuten stel je zelf een uniek persoonlijk videobericht samen!

 • Nieuw avontuur (2019)
 • Afspeelduur +/- 12 minuten
 • Kies traditionele of Roetveeg pieten
 • Sint noemt de naam, leeftijd, lievelingseten en meer…
 • Kies t/m 8 personen
 • DVD of Download

Hoe te bestellen?

Het bestellen van de Video van Sint is eenvoudig en gemakkelijk via de officiële website: videovansint.nl. Deze interactieve en gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas is een geweldige manier om het feest nog specialer te maken.

Op de website van Video van Sint kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om jouw eigen unieke videoboodschap te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van je voorkeuren en budget. Selecteer de gewenste opties, zoals de taal, duur van de video en voeg de naam van het kind toe voor een persoonlijke touch.

Nadat je alle keuzes hebt gemaakt, kun je de bestelling voltooien door de nodige gegevens in te vullen en de betaling te voltooien. Zorg ervoor dat je alle informatie accuraat en correct invoert, zodat de Video van Sint perfect wordt afgestemd op jouw wensen.

Na het afronden van de bestelling ontvang je meestal een bevestiging per e-mail met verdere instructies en de verwachte leverdatum van de video. Op de afgesproken dag kun je de gepersonaliseerde video bekijken en genieten van het magische moment waarop Sinterklaas rechtstreeks tot leven komt.

Wacht dus niet langer en maak van jouw Sinterklaasviering een onvergetelijke ervaring door een Video van Sint te bestellen via videovansint.nl.

Lees ook:

Heb jij al eens de Video van Sint besteld?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

 • Ja zo leuk. Al drie jaar op rij besteld. N dit jaar willen we ‘m ook graag weer van De Sint ontvangen.
  De foto’s dat maakt het zo leuk!!
  3x reacties zijn al geschreven

 • Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn oudste zoon in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Fingers crossed

 • Deze dvd is zo gaaf en een toevoeging voor pakjesavond. Zou deze heel graag een keer willen winnen. Onze meiden kijken hier ieder jaar naar uit en de dvd wordt grijs gedraaid de maanden daarna. Ga duimen

 • Geweldig wat leuk voor mijn kleinkinderen.
  Spannend voor hen om een videoboodschap van Sinterklaas te krijgen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hen.

 • OH super leuk zeg !! Ik waag dolgraag een kansje mee want ik heb 2 dochters zie hier HEEEEEEEL blij van zullen worden Voor hun is de sinterklaas tijd nog helemaal spannend want ze geloven nog heilig ! Zolang ze nog geloven wil ik elk jaar wel zo een gave dvd bestellen want daar word het nog spannender en specialer mee En hoe gaaf is het als ik er 1 kan winnen 🙂

 • Dit is een hele mooie en speciale manier om pakjesavond te beginnen. Leuk voor de kinderen, zeker nu we het dit jaar samen met ons nichtje, neefje en opa en oma vieren. Het proberen waard!

 • Lijkt me superleuk voor mijn zusje die nog heilig in Sinterklaas gelooft. Ben heel benieuwd hoe ze dat zou vinden, een persoonlijke boodschap van Sint.

 • Een video van de Sint,
  dat is wat ik leuk vind.
  Wie wil dat nu niet,
  een persoonlijke boodschap van Sint en Piet.
  Deze prijs weggeven is een mooi gebaar,
  als ik win wordt Sinterklaas extra leuk dit jaar.

 • Aangezien ik regelmatig reageer levert dat weinig problemen op haha. Zo’n video blijft gaaf dus ik doe graag mee

 • de kleinkinderen gaan vast helemaal uit hun plaat als de sint rechtstreeks van de tv met hen praat
  verras hen maar met dit coole exemplaar #duimenmaar

 • Wat ontzettend leuk, dit is een superleuke verrassing voor onze 3 kinderen. Onze oudste gelooft allang niet meer maar juist ook heel erg leuk om hem via deze video wat complimenten via de Sint te geven. We duimen voor 3 blije verbaasde snoetjes!!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics