Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Stoere speenkoorden van LV-FACTORY

Stoere speenkoorden van LV-FACTORY

Speentjes, het is een onderwerp waar iedereen wel een mening over heeft. Een groot deel van de mensen, veelal ouders, zijn voor of hebben er weinig tot geen problemen mee. Anderzijds is er een grote groep fel tegen de speentjes omdat het later de tanden en de spraak negatief zo kunnen beïnvloeden. Ons dochtertje Tess heeft maar een korte tijd een speentje gehad en dan eigenlijk vaker niet dan dat ze er wel een had. Ikzelf vind het soms een voordeel als ze nog heel jong zijn en zo eventjes tot rust kunnen komen. Toch zitten er ook een aantal nadelen aan, nouja eigenlijk is er maar een groot nadeel waar ik het over heb.. ze raken zo makkelijk kwijt. En dan vooral in de nachten als het lijkt alsof ze elke minuut dat kleine ding verliezen en je weer je warme bed uit kunt.

Verdwijnende spenen

Helaas valt er aan de nachten vrij weinig te doen maar voor overdag is er een makkelijke oplossing voor verdwijnende speentjes, namelijk een speenkoord. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Van meisjesachtig roze en glitters tot gehaakte varianten in verschillende kleuren en thema’s. Afgelopen februari zijn we voor de tweede keer ouder geworden, dat keer van ons zoontje Sem. Helaas voor ons konden we de speenkoorden van Tess niet meer gebruiken voor Sem. Onder andere omdat sommigen ook al van hun neefje en nichtje kwamen en dus op waren. Maar ook omdat je je zoontje toch ook niet de super meisjesachtige van zijn zus geeft. Dan gaan we maar op zoek naar iets stoers voor ons zoontje.

LV-Factory

En juist op dat moment komt er een oproep wie de speenkoorden van LV-Factory wil testen. Komt die aanvraag even op het juiste moment, vooral nu we er wat vaker op uit trekken in verband met het mooie weer. Ik ging eens rondkijken op de website en zag allerlei stoere exemplaren in verschillende kleuren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een hele mooie donkerblauwe met de naam ‘Sem’. Zodra het pakket binnen kwam was er een verrassing want het pakket bleek meer te bevatten. Zo zat er dus het donkerblauwe speenkoord in dat ik uitgezocht had maar er zat ook nog een prachtig lichtblauw exemplaar in met de tekst ‘boy’. Alsof dat nog niet genoeg was zat er ook een sleutelhanger in, een bruine in de vorm van een hart met de naam van ons zoontje erop. Wat een verwennerij was dat om allemaal te krijgen.

Speenkoord

Allereerst zijn de speenkoorden heel erg leuk verpakt waardoor het niet alleen leuk is om te krijgen, maar ook leuk om zelf iemand cadeau te doen. De speenkoorden hebben een strakke vorm en passen daardoor bij elke outfit, afhankelijk van de kleur. Het grote voordeel van LV-FACTORY vind ik dat je je speenkoord helemaal zelf kunt samenstellen. Allereerst kies je zelf de kleur die je mooi vindt, dan kun je de kleur van het elastiek of ring kiezen en om het af te maken kun je zelf kiezen welke kleur dat je de opdruk wil.

Op deze manier is elk speenkoord uniek en wordt het met zorg gemaakt waardoor je een heel persoonlijk cadeau hebt. Omdat de speenkoorden van 100% leer gemaakt zijn vind ik het een hele goede prijs-kwaliteit verhouding omdat het heel lang mee gaat. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een onbedrukt exemplaar zodat je het speenkoord van je eerste kindje nog altijd zou kunnen gebruiken voor een eventueel volgend kindje of je kan er nog iemand anders blij mee maken.

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics