Stijlvolle audiovisuele meubelen van Sonorous.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > Stijlvolle audiovisuele meubelen van Sonorous

Stijlvolle audiovisuele meubelen van Sonorous

Dus wij pakken vol goede moed onze huisraad in en verhuizen vlak voor Kerst van een appartement naar een woning. We huren tijdens schooltijd een boedelbak voor de grote meubelen die niet in de auto passen. Dat gaat eigenlijk heel voorspoedig.

Het televisiemeubel past niet, wat nu?

Jaren geleden kochten wij een televisiemeubel met ruimte voor cd’s en dvd’s. Dat konden we allemaal uit het zicht kwijt. Op de wandplanken konden wat prullaria, plantjes en lichtjes uitgestald worden. In de twee grote kasten bewaarden we de klei-collectie van de meisjes en de grote gezelschapsspellen. Ook voor de Playstation met accessoires was genoeg ruimte over in de klepkast. Nu blijkt dat het meubel iets te breed is voor onze huiskamer. “Waar gaan we al die spullen en het aquarium laten?”, schiet er als eerste door mijn hoofd. Maar ook de meer ter zake doende vragen: waar laten we nu de televisie, de dvd speler, de mediabox, de soundbar en alle bekabeling?

Audiovisuele meubelen van Sonorous

Onze huiskamer grenst aan onze voortuin. Over de brede stoep richting de speeltuin en de brievenbus lopen en wandelen flink wat mensen dagelijks langs. Sommigen van hen werpen een blik naar binnen en hebben direct zicht op ons audiovisuele meubel. Zelf kijken we ook meerdere uren per dag uit op dit meubel, dus het mag wel een blikvanger zijn. Zo kwam ik online uit bij Sonorous audio- en video meubelen. Zij zijn toonaangevend op het gebied van audiovisuele meubelen en verstrekken ook handige tips aan geïnteresseerden. Eigenlijk biedt Sonorous een passende oplossing op ieder punt. Zij hebben allang over het wegwerken van de bekabeling nagedacht en dat niet alleen. Sonorous verstaat ook de kunst om je speakers en desgewenst de soundbar onzichtbaar in het audiovisuele meubel te installeren. Dat scheelt ons veel hoofdbrekens. Zo hadden wij de soundbar hangen onder de wandplank en een wit stuk board bevestigd om de meeste kabels achter de televisie ‘weg’ te werken…..

De oplossing: het Hifi-tv meubel!

Al doende komen we uit bij de hifi tv-meubelen van Sonorous. Naast een praktische oplossing als opbergmeubel voor onze spulletjes, biedt het hifi tv-meubel ook meer ruimte voor alle audio. Onze moderne, platte televisie geeft van zichzelf een goed geluid. Voor de bijbehorende audio hebben we o.a. een soundbar aangeschaft. In een hifi tv-meubel is het installeren van een soundbar, de luidsprekers, surround set en desnoods de subwoofer mogelijk. Al deze bijkomende apparatuur met eigen bekabeling blijft echter buiten beeld. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van speakerdoek, zodat dat de audio niet aan kwaliteit inboet. En door het gevoerde kabelmanagement in dit hoogwaardige hifi tv-meubel. Wat ons nog rest is een ‘eenvoudige’ keuze te maken tussen het materiaal en de kleur.

Lees ook:

Heb jij al je kabels buiten beeld?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics