Winnen Dutch Design Storage Box
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Opruimen > Dutch Design Storage Box

Dutch Design Storage Box

Een doos om spullen in op bergen saai? Niet de Dutch Design Storage Box van Dutch Design Brand! Het designmerk geeft deze manier van opbergen een compleet nieuwe betekenis. De Dutch Design Storage Boxen zijn niet alleen praktisch, maar ook blikvangers in huis. Een handige én stijlvolle accessoire die de complete look en feel van de ruimte opfleurt.

Dutch Design Storage Box

Stoor jij je ook aan rondslingerende kranten en struikel je over de blokken van de kinderen? Een herkenbaar probleem voor veel mensen. De opbergdozen van Dutch Design Brand bieden uitkomst. Naast praktisch zijn ze ook nog eens een lust voor het oog. Dat is nog eens een win-win situatie! De Dutch Design Storage Boxen hebben een formaat van 32 x 39,5 x 21 cm. Hierdoor passen ze perfect in een standaard kast of onder het bed. Daarnaast is het ook leuk om ze te gebruiken voor het versturen van kerstpakketten. Vanwege de trendy look is het niet nodig de dozen op te bergen uit het zicht. Ze mogen absoluut gezien worden en zijn een aanwinst voor het interieur.

Stijlvolle collectie

De Dutch Design Storage Box is verkrijgbaar in 9 variaties, waardoor er altijd een juiste match te vinden is. Zo zijn er klassieke barok prints, kleurrijke botanische bedrukkingen en stijlvolle vintage designs. Bring back the 70s met de retro prints van de boxen Many Thanks en Vinyl. De ontwerpen zijn gebaseerd op de muziekplaten van vinyl en de herkenbare prints van vroeger. Deze nostalgische designs zijn weer helemaal hip en sluiten naadloos aan op de huidige vintage trend. Voor de natuurliefhebbers zijn er storage boxen van hout. Althans zo lijkt het, want ze zijn toch echt gemaakt van stevig karton. De Tree Trunk lijkt op een boomstam en de houten balken van Scrapwood en Beachwood lijken zo van het strand af te komen. Door de stoere en neutrale kleuren brengen de boxen een warme en natuurlijke sfeer in huis.

Dutch Design Storage Box

Mijn ervaring met de Green Leaves Storage Box

Allereerst vind ik alleen de verpakking al een lust voor het oog. Eens zien of ik daar ook nog een bestemming voor kan vinden. De storage box is eenvoudig in elkaar te zetten. Voor de niet zo technisch aangelegde medemens zit er zelf een uitvoerige vouwinstructie bij. Het resultaat mag er zijn. Een zeer stevige doos die door zijn handige formaat veel kan herbergen. Ik kiep in één beweging mijn rondslingerende administratie erin en deksel dicht. Dan zoek ik een mooi plekje voor de Dutch Design Storage Box, met dien verstande dat het zo op de vloerbedekking al een lust voor het oog is. De print is zo levendig en kleurrijk, dat ik benieuwd ben welke print jouw voorkeur heeft.

Green Leaves Storage Box

Verkoopinformatie

De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de boxen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Storage Box heeft een verkoopprijs van € 14,99. Met uitzondering van de Natural Leaves en Vinyl, deze kosten € 13,50. De opbergboxen zijn te koop Dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Over Dutch Design Brand

Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur.

Lees ook:

Heb jij design in huis?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

53 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics