Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Schoon en gezond met Marcel’s Green Soap

Schoon en gezond met Marcel’s Green Soap

Ik werk al Jaren in de R&D afdeling van een van ’s werelds grootste plastic fabrikanten. En in al deze jaren, krijg ik vaak de vraag wat ik vind om voor zo’n vervuilend bedrijf te werken. Want immers het bedrijf zet olie om naar plastic en plastic beland weer terug het milieu in. Hierop leg ik dan meestal uit dat de omzetting van olie naar plastic eigenlijk heel erg energie efficiënt is en dat er relatief weinig bij vervuild wordt. Sterker nog, het niet recyclen door in het milieu te gooien, te storten op afvalbelten of het verbranden van plastic afval is eigenlijk een veel groter probleem. Namelijk op deze manier komt de koolstof die oorspronkelijk in de aardolie zat, op een of andere manier in ons milieu. Het zij als plasticsoep in onze oceanen, of als CO2 in onze lucht. Daarom zetten plastic producerende bedrijven als de mijne zich in voor verduurzaming en recycling van plastics.

Gerecycled plastic, natuurlijke ingrediënten en dus hartstikke geschikt voor o.a. een vegan leefstijl

Het doet me dan ook veel plezier dat er tegenwoordig steeds meer bedrijven zijn die op deze ontwikkeling inhaken. Zo ook Marcel’s Green Soap! De zeepproducten van Marcel’s green soap, zitten niet in een mooi metallic ogende plastic verpakking versierd met allerlei kleurige teksten. Ook zitten er geen plastic glitters in of andersoortige kunststof toevoegingen. De verpakking is 100% van gerecycled plastic! Gewoon in een functionele plastic fles met een duidelijk label erop. Ook de wasproducten zelf zijn van 100% biologische en hernieuwbare grondstoffen gemaakt. Wat mij betreft een winst voor het milieu. Maar ook voor u, want wassen doen ze uitstekend. De vaatwastabletten maken de vaat net zo goed schoon als de meer gebruikelijke merken. Ten minsten ik heb geen vuile vaat gevonden. De handzeep is uitermate geschikt en ruikt lekker. En ook van het wasmiddel wordt de was mooi schoon en houdt een lekkere geur vast.

Dus naast een mooie plus voor het milieu, doet Marcel’s Green Soap zeker niet onder voor de reinigingsmiddelen op chemische basis. Nog niet overtuigd? Nou dan laat u overtuigen door mee te doen aan onze Winactie.

Lees ook:

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

71 reacties

 • Wat een leuk merk met bijzondere geuren! Ik zou wel een pakket willen met:

  – Handzeep Sinaasappel & Jasmijn
  – Allesreiniger Spray Sandelhout & Kardemom
  – Afwasmiddel Lavendel & Kruidnagel
  – Handzeep navulfles Patchouli & Cranberry (1000 ml)
  – Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn

 • Wasmiddel Vanille & Katoen,
  Wasmiddel patchouli & cranberry
  Handzeep Sinaasappel & Jasmijn
  Vaatwastabletten grapefruit & limoen
  Handzeep Sandelhout & kardemon

  Super leuke winactie, zou heel blij zijn met deze producten.

 • Ik doe graag mee! Ik heb Marcels Green Soap nét ontdekt. Dit is een mooie kans om er meer van in huis te mogen ontvangenn. Ik heb geen voorkeurslijstje, ik ben gewoon heel blij als ik een een soort van “testpanel” neer kan zetten en mag gaan gebruiken. 🙂
  Goed van jullie om de bekendmaking nog in de meivakantie te laten plaats vinden, zo kunnen mijn de kinderen (12 en 15) ook aan gelijk aan de slag ;0 Dus heeeeeel graag!

 • Dolgraag!

  Vaatwastabletten grapefruit & limoen
  Toiletreiniger sinaasappel & jasmijn
  Toiletreiniger patchouli & cranberry
  Wasmiddel vanille & katoen
  Handzeep navulfles sandelhout & kardemom

 • Ik ken al verschillende producten maar deze nog niet:
  wasmiddel-patchouli-cranberry
  toiletreiniger patchouli-cranberry
  wasmiddel-vanille-katoen
  vaatwastabletten
  afwasmiddel-basilicum-vetiver
  Ik volg jullie op FB insta en twitter ❤️

 • Ondekte bij toeval het schoonmaakmiddel deze bevalt prima.
  Ik wil ook graag de handzeep en vaatwastabletten toiletreiniger en wasmiddel proberen omdat het minder milieubelastend is en ik de geuren zo LEKKER ANDERS zijn.
  Groetjes Marijke

 • Wat een topactie!
  Ik zou graag wasmiddel Vanille en katoen, Allesreiniger Sinaasappel en jasmijn, Handzeep Patchouli en cranberry, vaatwastabletten en toiletreiniger Patchouli en Cranberry. Grote voorjaarsschoonmaak, here I come!

 • Ik zou heel graag wasmiddel, toiletreiniger, handzeep, allesreiniger en vaatwastabletten uitproberen. De geuren mogen jullie kiezen, want volgens mij ruiken ze allemaal zalig!!!

 • Vaatwastabletten
  Wasmiddel patchouli cranberry
  Allesreiniger sandelhout kardemon
  Toiletreiniger sinaasappel jasmijn
  Wasmiddel vanille katoen

 • Heel graag…
  Handzeep Lavendel & Kruidnagel,
  Wasmiddel Patchouli & Cranberry,
  Wasmiddel vanille & katoen,
  Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn,
  Allesreiniger Lavendel & Kruidnagel

 • Het zou geweldig zijn een pakket winnen.
  Ik gebruik het al een poosje en heb meerdere mensen enthousiast gemaakt. Oeps wat zou ik willen.
  Afwas sinaasappel en de toiletreiniger. Allesreiniger lavendel.
  Ben eigenlijk met alles blij.
  Zou graag de vaatwastabletten en het wasmiddel willen proberen .

 • Producten goed voor het milieu en hoeft weinig voor te gebruiken en is niet duur. Alle producten zijn goed

 • Vaatwastabletten
  toiletreiniger patchouli & cranberry
  * wasmiddel vanille & katoen
  * allesreiniger sinaasappel & jasmijn
  * handzeep sandelhout & kardemon.

 • Sandelhout en kardemom en sinaasappel en jasmijn en pathouli en cranberry zijn mijn favorieten. Wasmiddel en afwastabletten en toiletreiniger heb ik nog niet geprobeerd. Ik ben erg enthousiast over de allesreiniger en spray.

 • Wat gaaf zeg. Ik kwam afgelopen weekend pas achter het bestaan van deze producten en ben, in ieder geval qua geur, helemaal verkocht. Ik zou heel graag de volgende producten eens uit willen proberen: Wasmiddel Patchouli & Cranberry / Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn / Afwasmiddel Sinaasappel & Jasmijn / Handzeep navulfles Patchouli & Cranberry (1000 ml) / Handzeep navulfles Sinaasappel & Jasmijn (1000 ml). En nu maar hopen dat ik uitgekozen word.

 • Oooh wauw vind marcel’s green soap egt top en geweldig.
  Doe dan ook zeker mee met deze topactie.
  Ik ga voor de wasmiddel, allesreinigerspray, allesreiniger, toiletreiniger en handzeep

 • Maak mij niet uit welke ,ik wil graag marcel green soap gaan proberen en net zo enthousiast worden als heelveel gebruikers van Marcel green soap

 • Oooohh; heeeerlijke producten heeft Marcel. Ik heb nu Sandelhout en zou wel eens Allesreiniger Patchouli & Cranberry willen proberen (Flacon en Spray), en ook heel graag Lavendel afwasmiddel, Sandelhout handzeep en de vaatwastabletten. Groetjes Corien

 • Oeh! Hier doe ik heeeel graag aan mee
  Wasmiddel
  Navulfles handzeep
  Allesreiniger spray
  Toiletreiniger
  En de vaatwasblokjes.
  Alle geuren zijn prima, alleen de basilicum Vetiver liever niet ☺️

 • Heb veel van de produkten in gebruik en stuk voor stuk lekker ruikend en doen niet onder bij de chemische troep die ik voorheen gebruikte.
  Kortom een geweldig produkt bedankt dat ik het heb mogen vinden en nu mag gebruiken.

 • Wat leuk!
  Ik zou dan graag in mijn pakket willen hebben :
  Een allesreiniger, handzeep, wasmiddel, afwasmiddel en toilletreiniger. Geuren laat ik me dan in verrassen.
  Spannend

 • Nou ik wil ook wel een schoonmaakpakket winnen al is schoonmaken niet mijn hobby. misschien wil ik dan wel aan de slag.

 • Wasmiddel Patchouli & Cranberry
  Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn, Handzeep Sandelhout &Kardemom
  Afwasmiddel Orange & Jasmine
  Allesreiniger Spray Lavendel & Kruidnagel
  Heerlijk al die natuurlijke producten

 • Ik wil graag het vaatwasmiddel, wasmiddel vanille/katoen…sprayflacon patchouli, sprayflacon sandelhout en de toiletreiniger sinaasappel/jasmijn
  Heeeeerlijk om mee schoon te maken

 • Alleen de geuren zijn al een moeilijke keuze zeg! De verpakkingen zien er ook super mooi uit

  Ik zou graag de volgendeproducten willenproberen:
  – toilletreiniger Sinaasappel en Jasmijn
  – Handzeep navulling Patchouli en Cranberry (kunnen alle pompjes bijgevuld worden)
  -Afwasmiddel Basilicum en Vetiver
  – Allesreiniger Sandelhout en Kardemon
  -Wasmiddel Vanille en Katoen.

 • Handzeep sandelhout Kardemom
  Wasmiddel vanille katoen
  Toiletreiniger sinasappel jasmijn
  Allesreiniger lavendel kruidnagel
  Vaatwastabletten

  Ik volg jullie all even. Mooie producten. Zou ze graag allemaal eens uitproberen

 • Oeh! Ik ben verliefd op Marcel’s Soap! Tegenwoordig maak ik vrijwillig een sopje om te gaan poetsen, zonder dat het eigenlijk heel erg nodig is, gewoon omdat het zo lekker ruikt Ik wil nog wel graag de vaatwastabletten, het wasmiddel, de handzeep, toiletreiniger en de allesreinigerspray willen proberen. Dan is mijn gootsteenkastje in ieder geval helemaal verantwoord voor de baby wordt geboren

 • Waarom ik de laatste tijd opeens zoveel vaker schoonmaak?

  (Heb een maand geleden voor het eerst kennis gemaakt met Marcel’s greensoap.)

  Als ik zou mogen kiezen? Dan graag een keer de vaatwastabletten, Handzeep navulling Lavendel, alles reiniger spray Sandelhout, afwasmiddel sinaasappel, allesreiniger sandelhout…

  Extra schoonmaken is dus een fijne bijkomstigheid.. 🙂

 • Fijne blog, mooie actie.Dat proberen we graag!

  1 wasmiddel vanille en katoen
  2 handzeep navulfles sandelhout en kardemom
  3 allesreiniger sinaasappel en jasmijn
  4 allesreinigerspray patchouli en cranberry
  5 afwasmiddel basilicum en vitiver

 • Leuk! Ik ga graag voor: wasmiddel cranberry, afwasmiddel radijs bergamot, afwasmiddel sinas jasmijn, navul handzeep lavendel kruidnagel en handzeep sandelhout kardemom

 • Leuk! Ik doe graag mee:

  1. Wasmiddel patchouli & cranberry
  2. Wasmiddel vanille & katoen
  3. Allesreiniger sandelhout & kardemom
  4. Vaatwastabletten grapefruit & limoen
  5. Toiletreiniger patchouli & cranberry

 • Mooie winactie, ik vind de handzeep en allesreiniger perfect.
  Dus ik zal graag meedingen en dan hoop ik op de wasverzachter, wasmiddel, wc reiniger, afwasmiddel en nog de handzeep

 • Graag, als ik zou winnen, probeer ik:
  Vaatwastabletten grapefruit&limoen;
  Afwasmiddel lavendel&kruidnagel;
  Wasmiddel vanille&katoen;
  Handzeep patchouli&cranberry en
  Toiletreiniger sinaasappel&jasmijn.

 • Ik wil graag vaatwas tabletten en afwasmiddel en spray schoonmaak en verder mogen jullie me verrassen met wasmiddel!

 • Wasmiddel, allesreiniger,green soap, handzeep,allesreiniger spray. Het is zo fantastisch en ruikt zo heerlijk! Heb al vele geuren getest maar alles is lekker. Deze producten zijn voor iedereen aan te bevelen.

 • Leuk! Wij gebruiken hier graag duurzame schoonmaakmiddelen. Ik maak graag kans op wasmiddel vanille & katoen, wasmiddel patchouli & cranberry, vaatwastabletten grapfruit & limoen, allesreiniger sinaasappel & jasmijn en afwasmiddel lavendel & kruidnagel.

 • Ben benieuwd! Ik ga voor de handzeep sinaasappel-jasmijn, vaatwastabletten grapefruit-limoen, toiletreiniger sinaasappel-jasmijn, wasmiddel vanille-katoen en de allesreiniger spray patchouli-cranberry

 • Marcel’s green soap maakt reinigingsmiddelen waarmee ik pas écht schoon kan maken, in de ware zin van het woord, zonder tegelijk een stukje van onze mooie wereld te verwoesten! Het lijken me stuk voor stuk hele fijne schoonmaakmiddelen met nóg heerlijker geuren! Daarom zou ik heel graag de volgende producten proberen: Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn, Allesreiniger Sandelhout & Kardemom, Afwasmiddel Basilicum & Vetiver, Wasmiddel Patchouli&Cranberry, en last but not least Handzeep Lavendel & Kruidnagel.

 • Klinkt echt zo geweldig goed voor milieu en hygiene. Als ik 5 produkten uit zou mogen zoeken wordt het…….:
  -Vaatwastabletten Grapefruit & Limoen
  -Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn
  -Allesreiniger Lavendel & Kruidnagel
  -Afwasmiddel Radijs & Bergamot
  -Handzeep navulfles Sinaasappel & Jasmijn
  Een heel geurenpallet! (liked & shared FB)

 • Wat een leuk blog en wat een leuke prijs! Ik heb lekker zitten neuzen bij Marcel’s en zou graag kans maken op:
  * wasmiddel vanille & katoen;
  * wasmiddel patchouli & cranberry
  * allesreiniger sinaasappel & jasmijn;
  * afwasmiddel sinaasappel & jasmijn;
  * handzeep sinaasappel & jasmijn.

 • Handzeep lavendel, Allesreiniger spray patchouli, Toiletreiniger patchouli, Wasmiddel patchouli en Vaatwasmachinetabletten grapefruit en meloen. Wat een heerlijk pakket voor urenlange “dol-fijne” schoonmaakpret!

 • Ik heb alleen de allesreiniger en het ruikt goddelijk, dus die anderen wil ik graag proberen! Vooral de toilet reiniger! Dat maakt het zitten op een toilet uit het jaar 0 wat beter

 • Ik heb wel eens iets geprobeerd en ben groot fan. Graag zou ik meer producten proberen.
  Wasmiddel katoen/ vanille
  Handzeep sinaasappel/ jasmijn
  Allesreiniger patchouli/ cranberry of sinaasappel/ jasmijn
  Afwasmiddel radijs/bergamot

 • Toiletreiniger Sinnasappel & Jasmijn, Wasmiddel Vanille & Katoen, Allesreinigerspray Sandelhout & Kardemon, Vaatwastabletten Grapefruit &Limoen, en de Handzeep Lavendel en Kruidnagel.
  Oehhh wat een geuren!! Ben zo benieuwd!!

 • Oh ik doe graag mee. Moest ik winnen zou ik kiezen voor deze producten: handzeep navulfles sinaasappel en jasmijn, wasmiddel patchouli en cranberry, handzeep navulfles lavendel en kruidnagel, vaatwastabletten, wasmiddel vanille en katoen. Erg benieuwd naar deze producten!

 • Mijn wensenlijstje:
  Handzeep navulfles Sandelhout & Kardemom
  Handzeep navulfles Sinaasappel & Jasmijn
  Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn
  Wasmiddel Patchouli & Cranberry
  Wasmiddel Vanille & Katoen

 • Ik laat me graag overtuigen! Wij proberen bewuster om te gaan met milieu, daar past ‘ ‘Marcel’s green soap’ natuurlijk heel goed bij. Ik zou de volgende producten graag willen proberen:
  – Vaatwastabletten Grapefruit & Limoen
  – Wasmiddel Wasmiddel Vanille & Katoen
  – Wasmiddel Patchouli & Cranberry
  – Allesreiniger Allesreiniger Sandelhout & Kardemom
  – Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn

 • Oh als dat waar zou zijn om een mooi pakket te winnen ,echt gaaf
  Geuren cranberry,en lavendel of iets met citroen ,als het maar fris ruikt ,ben met alles blij

 • Oh als dat waar zou zijn om een mooi pakket te winnen ,echt gaaf
  Geuren cranberry,en lavendel of iets met citroen ,als het maar fris ruikt ,ben met alles blij

 • Vaatwastabletten grapefruit & limoen
  Toiletreiniger sinaasappel & jasmijn
  Toiletreiniger patchouli & cranberry
  Wasmiddel vanille & katoen
  Handzeep navulfles sandelhout & kardemom

 • Oeh ik zou gaan voor de vaatwastabletten, Handzeep Lavendel & Kruidnagel, navulling Handzeep Sinaasappel & Jasmijn, Afwasmiddel Basilicum & Vetiver en Allesreiniger Spray Sandelhout & Kardemom. Dan heb ik van alle geuren wat… ik ben zo benieuwd!!

 • Oh wat een fijne prijs, ik zou graag het vaatwasmiddel, handafwasmiddel basilicum, handzeep navulling sinaasappel, toiletreiniger sinaasappel, en de allesreiniger spray Lavendel willen winnen.

 • Ik ken deze producten totaal niet, ben wel heel erg benieuwd… wasmiddel maak ik zelf, dus ik ben wel benieuwd naar afwasmiddel, handzeep en wasverzachter, en toiletreiniger van dit merk, om te kijken of het fijner is lekker is en duurzamer is dan de producten die ik nu gebruik..ze lijken me erg fijn… vooral die basis van groene zeep, omdat ik daar thuis ook al veel dingen mee schoonmaak…

 • Ik hou graag mijn voetafdruk op deze aarde zo klein mogelijk. Normaal gebruik ik altijd ecover. Maar deze geurtjes in combi met groene zeep spreken mij erg aan.
  Ik zou graag t volgende uitproberen:
  Vaatwastabletten, allesreiniger, afwasmiddel, wc reiniger en een wasmiddel.

 • Wat een heerlijke winactie voor een poetsmiep zoals ik hahaha.
  Heb zelf laatst de allesreinigerspray van ‘Marcel’ gekocht, hij is heerlijk en effectief! 😉
  Ben ook wel reuze benieuwd naar de andere producten, hieronder mij verlanglijstje haha:

  Een fijne handzeep, wc reiniger, Allesreiniger,de allesreinigerspray, en de vaatwastabletten ben ik ook reuze benieuwd naar.
  Ik doe mee!

 • Ik zag dit staan bij mijn buren(drogist) en ben toch wel heel benieuwd. Wij willen graag proberen:
  * vaatwastabletten
  * toiletreiniger patchouli & cranberry
  * wasmiddel vanille & katoen
  * allesreiniger sinaasappel & jasmijn
  * handzeep sandelhout & kardemon.
  Als ik win kan mijn zus gelijk ook mee testen want die wil ook alles biologisch.

 • Wasmiddel Patchouli & Cranberry, Wasmiddel Vanille & Katoen, Handzeep navulfles Sandelhout & Kardemom, Handzeep navulfles Lavendel & Kruidnagel, Handzeep navulfles Patchouli & Cranberry

 • Wasmiddel patchouli & cranberry
  Wasmiddel vanille & katoen
  Handzeep navulfles Sinaasappel & Jasmijn
  Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn
  Toiletreiniger Patchouli & Cranberry

 • Wasmiddel Patchouli & Cranberry, Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn, Handzeep Sandelhout & Kardemom, Afwasmiddel Basilicum & Vetiver en Allesreiniger Spray Lavendel & Kruidnagel …. heerlijk, alle “smaken” uitproberen !

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics