Via Facebook valt mijn blik op BioBandits. Je kunt er namelijk met enige regelmaat sausjes winnen. Op het moment dat ik een teaser van suikervrije ketchup zie, stokt mijn adem in mijn keel. Ik weet nog goed dat ik jaren geleden eens een discussie had met een vriend die overal maar dan ook werkelijk overal tomaten-ketchup op deed. Terwijl ik nog een augurk in de mayonaise pot doopte, vergeleken we de inhoud en bleek dat ketchup ‘slechter’ was dan mayonaise door de enorme hoeveelheid suiker. Dat had ik nooit verwacht. Ik benader BioBandits en krijg een tijdje later een pot Organic Sugarfree Mayonnaise en een dito fles Tomato Ketchup binnen

BioBandits 100% suikervrij

BioBandits gebruikt wél biologische ingrediënten en geen E-nummers in zijn culinaire keuken. Zo zorgen ze voor een verantwoord Organic sausje voor allerlei gelegenheden. Op de site reppen ze veel over familie en vrienden, die schotel je alleen het allerbeste voor. En kijk eens wat een leuk stel samen die BioBandits-familie.

Het is zondag en al bijna middag. De eitjes zijn gekookt en we dekken de tafel. Het valt mij op dat we alles voor een broodje gezond in huis hebben en gekscherend zeg ik: “Broodje Gezond mét mayonaise!” Wacht, stop de persen, ik heb nog een pot suikervrije mayonaise staan. Dol op proeven dat we zijn nemen we alvast een likje. Dat smaakt heel bijzonder, lees apart, het smaakt houtig en een beetje muf. Ik lees het etiket en zie mosterdzaad staan, aha. Ik pel en snijd het eitje, plakje ham eronder, wat cherry- tomaatjes en een augurk erbij en een flinke klodder BioBandits Mayonnaise op het witte bolletje. Nu smaakt het heerlijk. Je moet saus niet zonder iets eten! Het smaakt als zout, peper en mayonaise ineen. Ik kan mezelf voorstellen dat deze Organic Mayonnaise ook een salade opfleurt. Dat staat dan ook binnenkort op het menu: een salade met BioBandits Organic Mayonnaise & Ketchup en dat 100% suiker- en zoetstofvrij!

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij samples ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics