Thuisleven.com

Pup en Kit AVI M3

Mijn jongste dochter van 6 jaar zit vanaf dit schooljaar in groep 3. Wat heeft ze er lang op moeten wachten, eindelijk mag ze dan echt leren lezen en schrijven. Ze wordt eind oktober namelijk al 7 jaar en is (buiten de 2 jongens die groep 3 nog een keer over moeten doen) de oudste van de klas. Dat op zich vindt ze wel cool, maar ze heeft wel bijna 3 jaar gekleuterd dus was er enorm aan toe. Vorig jaar kreeg ze al geregeld groep 3 werkjes en ook thuis zijn we begonnen met meer oefenen, zodoende gaat het nu supergoed op school en leest ze wat ze nu geleerd hebben al vlotjes mee.

Pup en Kit

Ik was dan ook enorm verrast en blij dat ik dit boekje van Pup en Kit mocht reviewen samen met haar. Het boekje heeft leesniveau AVI M3. Dit is haar toch echt nog wat te moeilijk, maar leesgenot gaat voor alles dus we lezen dit gezellig samen. Zij 1 regel en ik de rest en zo spelenderwijs leert ze steeds meer.

Pup en Kit

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij de Eenhoorn en bestaat uit 20 grappige, warme korte verhalen over een klein hondje en een klein katje. De illustraties zijn erg leuk en maken mijn dochter ook nieuwsgierig naar het volgende verhaal. Het heeft een hardcover uitvoering en bestaat uit 112 blz. De kaft ziet er al erg leuk uit en op de achterkant staat een pakkende tekst:

Dit
is het boek
van Pup en van Kit
ze zijn lief,
ze zijn stout,
soms zijn de dom
en vaak zijn ze heel heel heel
Blij!

Uitgeverij de Eenhoorn

Dit is een Belgische uitgeverij met veel keuze in zijn boeken. Op de website staat alles mooi onderverdeeld in categorieën van leeftijden en daarin kun je ook weer je selectie verfijnen. Erg duidelijk en overzichtelijk allemaal.

Onze mening over Pup en Kit

Zowel mijn dochter als ik zijn dol op het boekje. Het leest gemakkelijk, het zijn leuke verhaaltjes, de illustraties fantastisch dus een echte aanrader.

Pup en Kit zijn o.a. online te koop.

Lees ook:

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics