Thuisleven.com
Pom Pom Wow - wat ga jij versieren?

Pom Pom Wow – wat ga jij versieren?

Wellicht is het jullie niet ontgaan, wij mochten vorige maand namelijk naar de bloggersmeeting van BOTI (toch nog niet gelezen, neem dan hier een kijkje). Tijdens deze meeting heeft mijn dochter een hele lange tijd met heel erg veel plezier gespeeld met Pom Pom Wow. Maar dat was nog niet alles want na afloop kregen we allen een goed gevulde goodiebag mee met daarin nog meer Pom Pom Wow. Dus kon ze thuis vrolijk verder gaan, zet daar een blogger-moeder langs en een review volgde. Lees gezellig mee!

POM POM WOW

Het is eigenlijk een hele simpele, maar geniale uitvinding. Een klein staafje die je op een plakvelletje moet drukken voor een plakkertje en deze vervolgens op een object kunt plakken. Als laatste handeling dien je het plastic kokertje eraf te trekken en het staafje ontpopt zich tot een prachtige mini pom pom met als gevolg het WOW effect! Het is dan ook niet verrassend dat het product Pom Pom Wow wordt genoemd…
Je kunt dit net zo vaak herhalen tot de staafjes op zijn en zo een saaie pennenhouder omtoveren tot een zachte, hippe en kleurige pennenhouder. Maar ook etui’s, schoenen, kettingen, armbanden, boeken, klappers en schriftjes tover je op tot de mooiste creaties. Hieronder nog een foto verslag van de stappen.

De lege kokertjes zou je aanzien als afval, maar niks is minder waar. De kokertjes zijn namelijk perfecte “kralen” om te rijgen maar kunnen ook aan elkaar geplakt worden of worden gestapeld. Kortom ook hiermee maak je de leukste creaties.

Lees ook:

Maak je wereld mooier door overal pompons op te doen! Maak landschappen, fantasievoorstellingen, unieke en complexe vormen, berichten (met letters) en meer!

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics