Play-Doh ontbijtset
Thuisleven.com > Kinderen > Play-Doh ontbijt bakkerij

Play-Doh ontbijt bakkerij

Met de Play-Doh ontbijt bakkerij tovert je kind een kleurrijk ontbijt op tafel. Maak je een bruine wafel met “verse” aardbeien of ga je juist voor een blauwe hamburger als ontbijt? De mogelijkheden zijn enorm dus laat die creativiteit maar op hol slaan!

Play-Doh ontbijt bakkerij

Play-Doh ontbijtsetIn de doos zit een wafelmaker waarmee je ronde en vierkante wafels kunt maken. Deze wafels kun je versieren met fruit en groenten. Geen zin in een wafel, maak dan een lekkere namaaktoast of pannenkoeken als ontbijt. Gebruik de hulpmiddelen in de doos of gebruik je eigen creativiteit om je ontbijt te versieren met slagroom, stroop en/of een sausje. Is je ontbijt klaar? Presenteer (dus niet opeten!) je gerecht dan op een bord met mes en vork.

Nadat je gasten hun ontbijt op hebben is het tijd om voor je andere gasten of jezelf een ontbijt te maken. Heb je geen idee wat je wilt maken? Gebruik dan de 3 ideeënkaartjes voor inspiratie. Voor je het weet is de ochtend om en kun je de Play-Doh set gebruiken voor de lunch…

Inhoud

 • Ontbijt boekvormpje
 • 2 bordjes
 • 2 steekvormpjes
 • Versierspuit, tang, roller, vork, en mes
 • 3 ideeënkaartjes
 • 1 potje met 28 gram Play-Doh Plus klei (wit)
 • 3 potjes met 56 gram Play-Doh klei (rood, licht bruin en geel)
 • 2 potjes met 28 gram Play-Doh boetseerklei (blauw en bruin)

De Play-Doh ontbijt bakkerij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen.

Onze ervaring

Play-Doh ontbijtsetOfschoon de set bedoeld is voor jonge kinderen bewijzen onze kids toch maar weer dat het ook voor oudere kinderen nog wel eens heel erg leuk is om uren zoet te zijn Play-Doh. In de afgelopen week hebben ze namelijk meerdere malen de doos erbij gepakt en de meest leuke creaties gemaakt.

Als kind zijnde speelde ik vaker met Play-Doh, tegenwoordig zijn er hele scala’s aan Play-Doh te verkrijgen. Dus ben jij niet zo gesteld op een luxe ontbijt wellicht kun je dan je hart luchten als pizza-chef, tandarts of kapper.

Wat is jouw mooiste moment met Play-Doh?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en zwanger.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

5 reacties

 • pas een play-doh set cranky de octopus cadeau gedaan, veel onderwater fantasie.
  Het werd met veel plezier in ontvangst genomen door het kind.

 • Ik heb mijn kleinkinderen een paar jaar geleden ook een grote doos Play-Doh gegeven.
  Ze houden van knoeien met klei, dat vinden alle kinderen wel leuk.
  Deze ontbijt bakkerij is ook heel erg grappig. Nou, wie weet…