Thuisleven.com
Play-Doh ontbijtset
Thuisleven.com > Kinderen > Maak je eigen ontbijt in de Play-Doh ontbijt bakkerij.

Maak je eigen ontbijt in de Play-Doh ontbijt bakkerij.

Met de Play-Doh ontbijt bakkerij tovert je kind een kleurrijk ontbijt op tafel. Maak je een bruine wafel met “verse” aardbeien of ga je juist voor een blauwe hamburger als ontbijt? De mogelijkheden zijn enorm dus laat die creativiteit maar op hol slaan!

Play-Doh ontbijt bakkerij.

Play-Doh ontbijtsetIn de doos zit een wafelmaker waarmee je ronde en vierkante wafels kunt maken. Deze wafels kun je versieren met fruit en groenten. Geen zin in een wafel, maak dan een lekkere namaaktoast of pannenkoeken als ontbijt. Gebruik de hulpmiddelen in de doos of gebruik je eigen creativiteit om je ontbijt te versieren met slagroom, stroop en/of een sausje. Is je ontbijt klaar? Presenteer (dus niet opeten!) je gerecht dan op een bord met mes en vork.

Nadat je gasten hun ontbijt op hebben is het tijd om voor je andere gasten of jezelf een ontbijt te maken. Heb je geen idee wat je wilt maken? Gebruik dan de 3 ideeënkaartjes voor inspiratie. Voor je het weet is de ochtend om en kun je de Play-Doh set gebruiken voor de lunch…

Inhoud.

 • Ontbijt boekvormpje
 • 2 bordjes
 • 2 steekvormpjes
 • Versierspuit, tang, roller, vork, en mes
 • 3 ideeënkaartjes
 • 1 potje met 28 gram Play-Doh Plus klei (wit)
 • 3 potjes met 56 gram Play-Doh klei (rood, licht bruin en geel)
 • 2 potjes met 28 gram Play-Doh boetseerklei (blauw en bruin)

De Play-Doh ontbijt bakkerij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen.

Onze ervaring.

Play-Doh ontbijtsetOfschoon de set bedoeld is voor jonge kinderen bewijzen onze kids toch maar weer dat het ook voor oudere kinderen nog wel eens heel erg leuk is om uren zoet te zijn Play-Doh. In de afgelopen week hebben ze namelijk meerdere malen de doos erbij gepakt en de meest leuke creaties gemaakt.

Als kind zijnde speelde ik vaker met Play-Doh, tegenwoordig zijn er hele scala’s aan Play-Doh te verkrijgen. Dus ben jij niet zo gesteld op een luxe ontbijt wellicht kun je dan je hart luchten als pizza-chef, tandarts of kapper.

Lees ook:

Wat is jouw mooiste moment met Play-Doh?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

 • Ik heb mijn kleinkinderen een paar jaar geleden ook een grote doos Play-Doh gegeven.
  Ze houden van knoeien met klei, dat vinden alle kinderen wel leuk.
  Deze ontbijt bakkerij is ook heel erg grappig. Nou, wie weet…

 • Wat een geweldige set. Onze dochters van 2 en 6 jaar zijn gek op kleien. Liefst elke dag 🙂

 • pas een play-doh set cranky de octopus cadeau gedaan, veel onderwater fantasie.
  Het werd met veel plezier in ontvangst genomen door het kind.

 • Onze kleinzoons van drie en half en van 20 maanden kunnen heerlijk spelen met klei,vormpjes en eigen fantasie :-).

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics