Thuisleven.com > Kinderen > PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles.

PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles.

Paw Patrol, de reddende hondenbrigade!

Wie kent ze niet, die schattige hondjes die keer op keer iets of iemand redden! Ze zijn dapper, stoer, lief en ze kunnen heel veel!  Wie heb je allemaal?

  • Ryder Een whizzkid die leiding geeft aan PAW Patrol. Hij rijdt op een quad, die ook als hovercraft gebruikt kan worden.
  • Marshall. Een dalmatier die de brandweertaken uitvoert, vaak met succes ondanks zijn onhandigheid. Zijn wagen is een brandweerwagen of ziekenwagen.
  • Rubble. Een stoere buldog die alle bouw- en graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt, hij is dol op snowboarden en eten.
  • Chase. Een Duitse Herder die de politietaken binnen PAW Patrol uitvoert. Hij rijdt in een politiewagen of een spionnenauto met een drone.
  • Rocky. Een vrolijke puppy van gemengd ras die alles van recyclen weet en technisch is.
  • Zuma. Een bruine labrador die goed kan duiken. Zijn voertuig is een hovercraft die omgebouwd kan worden naar een onderzeeboot.
  • Skye. Een lieve hond die graag vliegt met haar vleugels of in haar helikopter.

Mijn zoontjes zijn gek op Paw Patrol. De jongste vindt Rubble helemaal geweldig vanwege de auto en de oudste maakt het niet zo veel uit. Ze vinden het dan ook te gek dat we mogen testen voor Paw Patrol! Iedere dag wordt er bij de brievenbus gekeken. Zou er al iets zijn? En eindelijk, daar komt hij: de postbode, met een pakje!

We mogen PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles open maken!!

Bij het openmaken van het pakje zagen we dat Skye er inzat! Ze heeft een gave motor die je om zou moeten kunnen bouwen tot een drone. Nou we zijn benieuwd. Wat wel opvalt: het voertuig is wat klein en het poppetje ongeveer net zo groot als de Littlest Pet Shop beestjes.

Maar goed, we zijn benieuwd en gaan het pakje open maken. Het is allemaal eenvoudig los te halen. Geen schroeven of ijzerdraad zoals je bij veel speelgoed wel ziet. Je hoeft dus geen schaar of gereedschap bij de hand te hebben. Wat ook wel lekker is, want dat ligt bij mij allemaal in de schuur en niet in m’n keukenlade (nou ja, de schaar wel 😉 ).

3 cadeau’s in één.

Eenmaal open zitten er drie dingen in: een speelfiguurtje (Skye), een kaartje en een motor. Het kaartje kan je heen en weer bewegen en dan zie je het plaatje veranderen. Verder is het nut ervan mij niet duidelijk. De jongens denken dat het bij de verpakking hoort, als een soort reclame en hebben het al gauw aan de kant gelegd. Het poppetje wordt gepakt en er wordt geprobeerd om deze op de motor te zetten. Dit gaat gelukkig wel redelijk makkelijk. Er zitten puntjes op de plek waar het hondje komt te zitten. Je drukt het hondje er als het ware zo op. Natuurlijk worden er rondjes gereden over de tafel, de bank, de vensterbank en de vloer. Superleuk die motor. Maar hoe bouw je hem nou om tot een drone?

Mijn oudste neemt het over en bekijkt de motor eens goed. Dan trekt hij de wielen van elkaar (de ene helft van het wiel de ene kant op en de andere de andere kant op) en klaar. Niets moeilijks aan. Wel moet gezegd worden: erg stevig is het materiaal niet. De wieltjes zijn wat teer gemaakt lijkt het. Ik denk dat als er intensief mee gespeeld gaat worden (waar het wel naar uit ziet) dan is de kans groot dat het af kan breken. Wat ook zou kunnen is dat het ombouwen tot motor niet meer soepel zal gaan daar de wieltjes niet meer lekker aansluiten. Dus ja, ik heb daar mijn twijfels over.

Conclusie van de kids.

Het is een leuk poppetje om mee te spelen. Makkelijk om om te bouwen van het één naar het ander. Alleen de degelijkheid van de wieltjes blijft een twijfelgeval. Het bijbehorende kaartje doen we niets mee. Is grappig om even te zien, maar je kan er niet veel mee.

Nieuwprijs voor de PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles ligt rond de € 16,- en zal vermoedelijk binnenkort verkrijgbaar zijn bij Bol.com. De prijs in verhouding tot de kwaliteit vind ik persoonlijk vrij hoog gezien wat je er voor krijgt, de stevigheid en de grootte van het product. Maar voor de echte Paw Patrol liefhebber kan het zeker een leuke aanvulling zijn op de reeds aanwezige sets.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

1 reactie

  • Dat ziet er grappig uit maar ik denk niet dat ik het aan zou schaffen vanwege de kwaliteit zeg maar.