Selecteer een pagina

We zijn dol op adventskalenders bij Thuisleven. HappySoaps biedt in 2022 drie verschillende plasticvrije adventskalenders aan. Dit jaar heb ik een van de HappySoaps Adventskalenders aangeschaft en deel ik graag de inhoud met je. En ik heb een kortingscode van 10 euro voor je eerste bestelling bij HappySoaps!

HappySoaps Adventskalenders 2022

In 2022 biedt HappySoaps drie verschillende plasticvrije adventskalenders aan. Deze variëren in prijs en inhoud. De 6 en 12 dagen adventskalenders zijn nog via de site als pre-order te bestellen en worden eind november bij je bezorgd. De 24 dagen adventskalender is alleen nog via de lokale verkooppunten te verkrijgen.

HappySoaps Plasticvrije Adventskalender- 6 Dagen

Deze HappySoaps adventskalender is gevuld met 6 verschillende, volledig natuurlijke en plasticvrije producten. Het zijn allemaal limited edition producten, dus wees er snel bij!

Inhoud:

6 Full size bars.
Prijs: €39,99.

Plasticvrije Adventskalender- 12 Dagen

Plasticvrije Adventskalender- 12 Dagen- Full size producten. Deze adventskalender is gevuld met 12 verschillende, volledig natuurlijke en plasticvrije full size producten, waaronder een aantal HappySoaps limited editions.

Inhoud:

12 Full size bars.
Prijs: €79,99.

Plasticvrije Adventskalender- 24 Dagen

Deze adventskalender is gevuld met 24 verschillende, volledig natuurlijke en plasticvrije MINI producten.

Inhoud:

-2x Mini Gezichtreiniger Bars;
-2x Shaving Bars;
-6x Mini Shampoo Bars;
-4x Mini Conditioner Bars;
-4x Mini Bath Bombs;
-6x Mini Body Wash Bars.
Prijs: €29,99.
Lees verder voor de precieze inhoud na het lezen van mijn ervaring.

De HappySoaps Adventskalender met 24 mini's.
De HappySoaps Adventskalender met 24 mini’s.

Mijn ervaring met de HappySoaps Adventskalenders

Ik plaats mijn bestelling bij HappySoaps al eind september meteen na de nieuwsbrief waarin op de adventskalenders gewezen wordt. Door actieve deelname in de HappySoaps Clud kan ik 100 punten inleveren voor 10 euro korting. Die kun jij overigens ook krijgen op je eerste HappySoaps bestelling. Gisteren werd de adventskalender bezorgd middels pakketpost, uiterst duurzaam. Net als de volledig plasticvrije adventskalender overigens, zelfs de tape is vrij van plastic.
Het ruikt gelijk naar zeep in de huiskamer en ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ik pulk voorzichtig de kartonnen kalender open. Wat mij meteen opvalt is dat er geen opbergzakje of opbergblikje in de adventskalender zit. Door de kleuren en vorm van de mini’s moet je ze van elkaar kunnen scheiden. Om je daarmee verder op weg te helpen zijn er soms de letters G, B, of S in de bar gedrukt. Mijn Lingo en Scrabble hersens weten gelijk: Shampoo, Body en Gezicht. Aan de binnenzijde van het deurtje is het product vermeld. Veel plezier met uitpakken!

Korting voor bestaande klanten Green Friday 2022

De Green Friday actie loopt van 20 november t/m 27 november 2022. Shop je favoriete plasticvrije verzorgingsproducten nu extra voordelig én draag jouw steentje bij aan een schonere planeet. HappySoaps doneert namelijk €1,- aan Sumting, bij elke bestelling! Voor €1,- halen ze via Sumting bijna 1 kilo plastic uit de natuur. Dus met iedere euro maakt HappySoaps écht impact! Profiteer van 20% korting op het complete assortiment bij een minimale besteding vanaf €30,-. Code: GreenFriday2022.

Spoileralert!

De volledige inhoud van de HappySoaps Adventskalender 2022 met 24 mini producten en limited editions in willekeurige volgorde:

Chamomile Relaxation Conditioner Bar;
Shampoo Bar- Charming Charcoal & Sweet Sandal;
Limited Edition Body Wash Bar – Cozy Vanilla;
Gezichtsreiniger Bar Lavendel;
Bath Bomb Golden Moments;
Shampoo Bar – Aloë You Vera Much;
Limited Edition Body Wash Bar – Wonderful Fig;
Shaving Bar – Powerful Ginger;
Bath Bomb- Strawberry;
Body Wash Bar – Cinnamon Roll;
Shampoo Bar – Exotic Ylang Ylang;
Conditioner Bar – Tender Rose;
Bath Bomb- Snow Musk;
Limited Edition Body Wash Bar – Powerful Ginger;
Lavender Bliss Conditioner Bar;
Shampoo Bar – Coco Nuts;
Bath Bomb- Mango;
Shampoo Bar – Chamomile Down & Carry On;
Lavendel Body Wash Bar;
Shampoo Bar – Cinnamon Roll;
Aloë Vera Love Conditioner Bar;
Gezichtsreiniger Bar Kamille;
Aloë Vera Shaving Bar;
Body Wash Bar – La Vie en Rose.

De inhoud van de HappySoaps Adventskalenders 2022.
De 24 mini’s uit de HappySoaps Adventskalenders 2022.

Een mooi gevarieerde inhoud van HappySoaps. Leuk om eens kennis te maken met andere geuren en soorten bars. Nu nog op zoek naar een bad…

Lees ook:

Heb jij al een adventskalender dit jaar?

Geverifieerd door ExactMetrics