'Owen en de soldaat' cadeau
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > 75 jaar vrijheid- ‘Owen en de soldaat’ cadeau

75 jaar vrijheid- ‘Owen en de soldaat’ cadeau

Omdat we ons meer dan ooit realiseren dat het thema verlies en oorlog van alle tijden is, geven we Nederland het verhaal Owen en de Soldaat cadeau én starten we het initiatief

Owen herdenkt. Hoe herdenk jij?

Owen en de soldaat door Lisa Thompson

Omdat we in deze tijd niet samen kunnen herdenken, bieden wij heel Nederland gratis het audioboek Owen en de Soldaat aan, geschreven door de bekroonde auteur Lisa Thompson, te beluisteren via podcast of download. Het fysieke boek is verkrijgbaar voor €5,00, het e-book voor €1,99.

Een klein verhaal over de kracht van herdenken

Owen en de Soldaat is een verhaal voor jong en oud en gaat over verlies, moed en vriendschap. Owen heeft een heel bijzondere vriend, namelijk een afbrokkelende stenen soldaat op een bankje in het park. Hij is de enige tegen wie Owen écht kan praten. Maar verder geeft niemand iets om de soldaat en de gemeente besluit hem weg te halen. Owen is de enige die hem kan redden, maar kan hij de moed vinden en zijn vriend redden?

Owen herdenkt. Hoe herdenk jij?

BILLY BONES lanceert in samenwerking met Voicebooking en In60seconds een initiatief waarbij kinderen in het hele land worden opgeroepen om het verhaal te luisteren en net als Owen een gedicht te schrijven over vrijheid of herdenken. De mooiste gedichten worden opgenomen in de podcast. Vanaf donderdag 30 april kunt u gebruik maken van de uitgebreide Owen herdenkt-mediakit. Alle informatie over dit initiatief en de producten vindt u op de website.
Lees meer over de Tweede Wereldoorlog op Thuisleven.

Helpt u mee om de viering van 75 jaar vrijheid onvergetelijk te maken?

 

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties