Thuisleven.com
'Owen en de soldaat' cadeau
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > 75 jaar vrijheid- ‘Owen en de soldaat’ cadeau

75 jaar vrijheid- ‘Owen en de soldaat’ cadeau

Omdat we ons meer dan ooit realiseren dat het thema verlies en oorlog van alle tijden is, geven we Nederland het verhaal Owen en de Soldaat cadeau én starten we het initiatief.

Owen herdenkt. Hoe herdenk jij?

Owen en de soldaat door Lisa Thompson

Omdat we in deze tijd niet samen kunnen herdenken, bieden wij heel Nederland gratis het audioboek Owen en de Soldaat aan, geschreven door de bekroonde auteur Lisa Thompson, te beluisteren.

Een klein verhaal over de kracht van herdenken

Owen en de Soldaat is een verhaal voor jong en oud en gaat over verlies, moed en vriendschap. Owen heeft een heel bijzondere vriend, namelijk een afbrokkelende stenen soldaat op een bankje in het park. Hij is de enige tegen wie Owen écht kan praten. Maar verder geeft niemand iets om de soldaat en de gemeente besluit hem weg te halen. Owen is de enige die hem kan redden, maar kan hij de moed vinden en zijn vriend redden?

Owen herdenkt. Hoe herdenk jij?

BILLY BONES lanceert in samenwerking met Voicebooking en In60seconds een initiatief waarbij kinderen in het hele land worden opgeroepen om het verhaal te luisteren en net als Owen een gedicht te schrijven over vrijheid of herdenken. De mooiste gedichten worden opgenomen in de podcast. Vanaf donderdag 30 april kunt u gebruik maken van de uitgebreide Owen herdenkt-mediakit. Alle informatie over dit initiatief en de producten vindt u op de website van Billy Bones.

Lees ook:

Helpt u mee om de viering van 75 jaar vrijheid onvergetelijk te maken?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics