Thuisleven.com
Blogtour Marie Boe deel 2.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Marie Boe deel 2- Het magische moeras (blogtour)

Marie Boe deel 2- Het magische moeras (blogtour)

Thuisleven neemt deel aan de Blogtour/ Spokentocht georganiseerd door uitgeverij Billy Bones rondom het verschijnen van het tweede deel van Marie Boe. Kinderen kunnen iedere dag van de blogtour letters puzzelen tot aan het einde van de Spokentocht. Uiteindelijk kunnen de fans kans maken op een mooie prijs!

Over Marie Boe – Het magische moeras

Er is een nieuwe volle maan op komst en dat betekent dat de Geestenkoning weer kan ontsnappen uit het Schaduwbos. Marie en haar beste vriend Jasper moeten hem zien tegen te houden, want hij zit nog steeds achter de koffer van Marie aan. Diep verscholen in het bos ligt het magische moeras. Dit moeras heeft wel heel bijzondere krachten: het vervult je diepste wensen… Lukt het Marie en Jasper om hun grote vijand op afstand te houden?

Mijn leeservaring

Eerst dacht ik dat ik dat ik vlekken zag, maar de kaft is expres zo afgedrukt. Net als altijd is er veel aandacht besteed aan de vormgeving van het boek. Over naar de inhoud, hoe zal het verhaal verder lopen? Eerst heel handig de terugblik lezen.
Alle tekenen wijzen op naderend onheil. Er is weer een nieuwe volle maan op komst, dan is Taran sterk genoeg om het Schaduwbos te verlaten. En de witte uil verschijnt weer tijdens het zoeken naar een ontsnapte Lachpaca. Dus de vrienden besluiten om de koffer goed te verstoppen. En Marie laat de knikker zien die ze van mevrouw Sterrenkruid heeft gekregen. Het vlammetje in de knikker huisvest de kracht van Furio. Ze lijken helemaal klaar voor de nieuwe volle maan te zijn….

De blogtour

Op dag 2 van de blogtour mag Thuisleven jullie tijdens de Spokentocht de volgende letters meegeven om mee te puzzelen. Heel veel succes met de Spokentocht en veel leesplezier gewenst met het tweede deel van Marie Boe.

Spokentocht bij Marie Boe deel 2 blogtour.
Dag 2 van de Spokentocht van Marie Boe 2

De Spokentocht is op Dag 1 afgetrapt door Alles over Speelgoed en voor Dag 3 van de Spokentocht vind je aanwijzingen bij Eline wilde lezen op Instagram.

Boekinformatie

Titel: Marie Boe – Het magische moeras 
AuteurMichael Reefs
Illustrator: Aleksandar Zolotic
ISBN: 9789030508465 
Leeftijd: 8+
Uitgever: Billy Bones

Lees ook:

Ben jij al bekend met Michael Reefs?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics