Thuisleven.com
Op zoek naar een nieuw bankstel
Thuisleven.com > Lifestyle > Interieur > Woonkamer > Op zoek naar een nieuw bankstel

Op zoek naar een nieuw bankstel

Ruim een jaar na de eerste verjaardag van mijn jongste dochter kwam mijn partner thuis met het nieuws niet meer van me te houden. Ik stak mijn energie in de dingen die hem hopelijk op andere gedachten zouden brengen, maar dat bleek tevergeefs. Het huwelijk, waar we al maanden voorbereidingen voor troffen en alle leuke dingen die we gedaan hadden, bleken geen zin gehad te hebben. Een leven zonder elkaar (ofschoon dat niet lukt als er vier kinderen in het spel zijn) was het gevolg. Dat ging voor mij toch een stuk moeizamer dan voor hem. Zo was het in eerste instantie knokken voor een woning en later voor een eigen inkomen. Gelukkig leefden velen met mij en de kinderen mee en kregen we van alle kanten spullen aangeboden. Zo werd ik voorzien van een compleet serviesgoed, stoelen, pannen, een hor-gordijn en zelfs een afgeleefde bank waar ik op dat moment mega blij mee was. Immers had ik geen geld voor een nieuwe bank.

Nieuw bankstel

Intussen zijn we zes jaar verder en is er al heel wat veranderd. Elk jaar steek ik mijn gespaarde centjes in iets nieuws waar we dan ook weer heel lang heel blij mee zijn. Dit jaar is dat een nieuwe bank. Mijn bank is namelijk zo afgeleefd dat het niet lekker meer zit en ligt. Bovendien zijn twee zitkussens niet geschikt voor vijf personen. Laat staan voor zes als mijn partner Tom komt. Echter stuit ik in mijn zoektocht wel op het feit dat mijn woning niet geschikt is voor twee banken of een bank en stoel. Mijn woonkamer is namelijk erg smal en loopt in het midden uit naar breder. Echter is dat de plek waar wij eten en dus niet geschikt voor een zitgedeelte. Kortom is de opdracht: zoek een bank die voldoende plaats biedt aan het gehele gezin (met Tom meegerekend) en als het even kan ruimte overhoudt voor een salontafel(tje) en een extra stoel indien er visite langskomt.

Betaalbare prijzen

We zijn al velen winkels afgegaan die bankstellen hebben voor betaalbare prijzen. Een dure wil ik namelijk niet i.v.m. het samenwonen dat op de planning staat. Echter wil ik wel een kwaliteit bankstel dat hierna wellicht bij een ander gezin nog een tijdje mee kan gaan. Gelukkig biedt de website van HomingXL gehoor aan al mijn wensen en eisen. Van goedkoop tot heel duur. En van compacte modellen naar unieke exemplaren. Ook is er keus uit leren en stoffen modellen, zitdiepte, zithoogte, zitcomfort en stijl. Kortom een grote kans van slagen niet alleen voor mij maar wellicht ook voor jouw!

Lees ook:

Waar let jij op tijdens het aanschaffen van een bank?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics