Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Nu in de bioscoop Casper & Emma maken theater

Nu in de bioscoop Casper & Emma maken theater

Samen met de meiden ging ik naar Casper & Emma maken theater. Vooral de jongste vindt de filmpjes van Casper & Emma leuk dat was benieuwd of ze de film ook zo leuk vond, want dit is toch wel een heel stuk langer dan de reguliere filmpjes.

De film Casper en Emma

Casper & Emma zamelen elke jaar voor een goed doel geld in meldt school, dit jaar wordt het voor een weeshuis in India dat nog geen elektriciteit heeft. Hoe gaan wij geld inzamelen? Bazaar, rommelmarkt, lichtjes verkopen of wij maken Theater! Dan moeten de mensen betalen voor de entree! Maar hoe maak je theater welk verhaal speel je en wat heb je allemaal nodig. De rollen worden verdeeld, mogen welpje en mevrouw Konijn ook meedoen met het verhaal over de lichtjes in het donker? Is alles op tijd klaar voor de voorstelling? En lukt het met de volgspot? en dan is er thuis nog iets met een klein diertje in het huis van Emma.

Wat vonden wij ervan

De meiden vonden de film erg leuk! Er wordt regelmatig in de film gezongen en die werden meegeneuried en thuis werden ze zo goed als het ging nagezongen. De meiden konden de film goed volgen en ze moesten regelmatig lachen! Ook vonden ze het heel leuk hoe de knuffels toch ook een belangrijke rol kregen. Het is een hele leuke film en herkenbaar voor de kinderen!

Informatie

Vanaf nu in de Bioscoop!
Regisseur: Arne Lindtner Naess
Speelduur: 81 minuten
G
enre: speelfilm kids
Kijkwijzer: alle leeftijden

Lees ook:

Kennen jullie kinderen Casper & Emma al?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Lucas en Eva hebben het een tijd gekeken en vonden dat altijd een leuke serie 😀

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics