Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Nu eens op zoek naar een jeans voor mezelf

Nu eens op zoek naar een jeans voor mezelf

Als moeder ben ik gezegend met de geboorte van drie dochters. Die zijn op hun beurt weer erfelijk gezegend met smalle heupen. Met als resultaat dat wij stad en land aflopen voor een leuke denim jeans die past. Bij Esprit slagen wij snel.

Smalle heupen

We hebben wel erg smalle heupen. Net als ieder ander deed ik mijn kleding aankopen bij de grote warenhuizen. Lekker makkelijk alles onder één dak. Ik kwam hier al snel op terug en kocht alleen nog maar verstelbare broeken. Hoe ouder ze worden, des te smaller de heupen in vergelijking met die van leeftijdsgenoten. Bij de doorsnee merken slagen we niet, alleen leggings lijken altijd te passen. Tijd voor een actieplan, want een maximaal ingesnoerde skinny die alsnog opgetrokken moet worden is geen doen. Plus door het insnoeren vervormd het model van de jeans totaal. We hebben nu een merk gevonden dat geschikt is, de hele collectie jeans van Esprit past wel. Of het nu skinny of een ander model is. En dat zonder in te snoeren. Gelijk even neuzen tussen de dames spijkerbroeken.

Deze moeder wil ook wat

Nu dat voor de meisjes onder controle is, zoek ik voor mezelf nog een passend model jeans. Ook ik had in een verleden smalle heupen en lijk dit nog steeds te passen. Door de littekens van de keizersnedes kan ik geen heupbroeken dragen. Mijn voorkeur gaat uit naar een high waist die niet helemaal tot mijn oksels komt. Wel een vlot model, wellicht met flared broekspijpen. Ik voer online mijn maten in, dat scheelt de teleurstelling dat een aantrekkelijk model jeans niet verkrijgbaar zou zijn. En omdat de verzending maar 0,99 eurocent kost, kan ik mij daar geen buil aan vallen.

Wat is er nieuw in de uitgebreide collectie van Esprit?

Dat is smullen want er is veel keuze in mijn ingevoerde maat bij Esprit. Medium rise, is dat wat ik denk dat het is? Bestaat er een soort tussen model tussen een heupbroek en een high wast? Dat zou voor mij de oplossing zijn. Loop ik er toch een beetje modern bij en kan ik mijn shirt of blouse wat leuker laten vallen. Dan zie ik een donkere medium rise skinny met borduursel op de zak. Dat is precies wat ik zoek. De vele foto’s per product scheppen een compleet beeld. Lekker superstretch, donker blauw en iets aparts dat de aandacht trekt. En die prijs, dat kan ik toch niet laten lopen. En omdat ik mezelf heb ingeschreven op de nieuwsbrief, krijg ik ook nog eens 10% korting!

Lees ook:

Draag jij of je kind een vast merk jeans?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

    • En BENNETTON en Name it, bevallen goed als smalle jeans zonder insnoeren. Takko of Tjakko hadden we ook een tijdje, maar ik weet niet of het nog bestaat

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics