Thuisleven.com > Verzorging > Scheren > De voordelen van een scheerkwast

De voordelen van een scheerkwast

Een heerlijke zachte baard en snor is toch wel erg prettig als je je lover eens heerlijk wilt knuffelen en zoenen. Toch zitten er vaak de prikkelende haartjes in de weg. Zonde aangezien dat nergens voor nodig is. In deze blog daarom een korte samenvatting van hoe je je moet scheren en de voordelen van een juiste scheerkwast en scheermesjes (die overigens voor iedereen anders kan zijn). En dan ook nog even de designs, immers wilt het oog ook wat…

Hoe moet je je scheren?

  1. Maak je gezicht goed schoon.
  2. Maak je baard en/of snor.
  3. Gebruik een scheerproduct in combinatie met een scheerkwast.
  4. Scheer met een scherp scheermes.
  5. Trek je huid strak tijdens het scheren.
  6. Maak het mesje tijdens het scheren schoon met water.
  7. Scheer je twee keer.
  8. Spoel je gezicht af.

De voordelen van een scheerkwast

Door een scheerkwast te gebruiken krijg je meteen een comfortabele scheerbeleving. Afhankelijk van het type kwast dat je neemt zal het zelfs ervaren kunnen worden als een massage. Bovendien zal het warme water dat opgenomen is door de scheerkwast de huidporiën  openen, zodat je de baardharen korter af kunt scheren. En hoe gladder de huid, des te langer het resultaat mooi blijft. Niet alleen een goede scheerkwast is essentieel voor een prettige scheerbeurt. Ook het scheermesje wilt veel doen. Investeer daarom ook in een goed scheermesje dat bij je huid past. 

Muhle scheermesjes en scheerkwasten

Bij Muhle kun je terecht voor strakke, moderne, luxe en zelfs stijlvol klassieke designs. Zo heb je altijd het scheermesje in handen die past bij jouw. Bovendien ben je gegarandeerd van Duitse topkwaliteit. De producten worden namelijk van de aller beste materialen gefabriceerd, zoals roestvrij staal, chroom en speciale metaallegeringen en coatings. Mühle staat voor vakmanschap, perfecte afwerking, duurzaamheid en uniciteit. Mühle heeft daarnaast een uitgebreide scheer- en huidverzorgingslijn voor mannen.

Gebruik jij een scheerkwast met scheren?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics