Selecteer een pagina

Een heerlijke zachte baard en snor is toch wel erg prettig als je je lover eens heerlijk wilt knuffelen en zoenen. Toch zitten er vaak de prikkelende haartjes in de weg. Zonde aangezien dat nergens voor nodig is. In deze blog daarom een korte samenvatting van hoe je je moet scheren en de voordelen van een juiste scheerkwast en scheermesjes (die overigens voor iedereen anders kan zijn). En dan ook nog even de designs, immers wilt het oog ook wat…

Hoe moet je je scheren?

  1. Maak je gezicht goed schoon.
  2. Maak je baard en/of snor.
  3. Gebruik een scheerproduct in combinatie met een scheerkwast.
  4. Scheer met een scherp scheermes.
  5. Trek je huid strak tijdens het scheren.
  6. Maak het mesje tijdens het scheren schoon met water.
  7. Scheer je twee keer.
  8. Spoel je gezicht af.

De voordelen van een scheerkwast

Door een scheerkwast te gebruiken krijg je meteen een comfortabele scheerbeleving. Afhankelijk van het type kwast dat je neemt zal het zelfs ervaren kunnen worden als een massage. Bovendien zal het warme water dat opgenomen is door de scheerkwast de huidporiën  openen, zodat je de baardharen korter af kunt scheren. En hoe gladder de huid, des te langer het resultaat mooi blijft. Niet alleen een goede scheerkwast is essentieel voor een prettige scheerbeurt. Ook het scheermesje wilt veel doen. Investeer daarom ook in een goed scheermesje dat bij je huid past. 

Muhle scheermesjes en scheerkwasten

Bij Muhle kun je terecht voor strakke, moderne, luxe en zelfs stijlvol klassieke designs. Zo heb je altijd het scheermesje in handen die past bij jouw. Bovendien ben je gegarandeerd van Duitse topkwaliteit. De producten worden namelijk van de aller beste materialen gefabriceerd, zoals roestvrij staal, chroom en speciale metaallegeringen en coatings. Mühle staat voor vakmanschap, perfecte afwerking, duurzaamheid en uniciteit. Mühle heeft daarnaast een uitgebreide scheer- en huidverzorgingslijn voor mannen.

Gebruik jij een scheerkwast met scheren?

Geverifieerd door ExactMetrics