Thuisleven.com
Nijntje flapboek - wie woont hier?
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Nijntje flapboek – wie woont hier?

Nijntje flapboek – wie woont hier?

De Kinderboekenweek is een feest voor jonge lezers en hun ouders, en dit jaar is het thema ‘Bij mij thuis’. Het draait allemaal om de wereld om ons heen verkennen en begrijpen. Wat is er dan beter dan een boek dat kinderen meeneemt op een avontuurlijke reis door de wereld van dieren en geluiden? Het ‘Nijntje Flapboek, Wie Woont Hier?‘ biedt precies dat en nog veel meer. In deze blog ontdekken we waarom dit boek een geweldige aanvulling is op de Kinderboekenweek 2023.

Een interactieve reis met Nijntje

Het ‘Nijntje Flapboek, Wie Woont Hier?’ is niet zomaar een boek. Het is een interactieve reis die kinderen meeneemt naar de leefomgeving van verschillende dieren. Het boek nodigt kinderen uit om samen met Nijntje te ontdekken waar de eendjes, de kuikentjes en zelfs Nijntje zelf wonen. Wat dit boek echt speciaal maakt, zijn de grote, stevige flappen die nieuwsgierige vingertjes uitnodigen om te ontdekken wat eronder verborgen ligt.

Leerzaam en boeiend

Het ‘Nijntje Flapboek, Wie Woont Hier?’ biedt niet alleen visuele stimulatie, maar ook auditieve interactie. Op elke flap staan geluiden die bij de dieren horen. Zo kunnen kinderen raden welk dier ‘kukeleku’ zegt en nog veel meer. Dit maakt het boek niet alleen leerzaam maar ook boeiend, omdat kinderen actief betrokken worden bij het verhaal en de geluiden van de dieren kunnen herkennen.

Kinderboekenweek 2023: ‘Bij mij thuis’

Dit charmante flapboek sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2023, ‘Bij mij thuis’. Het boek neemt kinderen mee op een reis naar de ’thuis’-omgeving van verschillende dieren. Het benadrukt het idee dat elk dier, net als elk kind, een thuis heeft waar ze zich veilig en gelukkig voelen. Het helpt kinderen te begrijpen dat ’thuis’ voor iedereen anders kan zijn, maar altijd een bijzondere plek is.

Nijntje flapboek - wie woont hier?

Wat vinden wij ervan?

‘Nijntje Flapboek, Wie Woont Hier?’ is zowel avontuurlijk als educatief. Het nodigt kinderen uit om te ontdekken en te leren, terwijl ze genieten van de geluiden en de kleurrijke illustraties. Vooral in het kader van de Kinderboekenweek biedt dit boek een geweldige kans om het thema ‘Bij mij thuis’ te verkennen en kinderen bewust te maken van de diversiteit van ’thuis’ in de wereld om hen heen. Wij vinden het boekje dan ook een ware aanwinst.

Dus, als je op zoek bent naar een boek dat de verbeelding van je kleintje prikkelt, nieuwe woorden introduceert, en past bij het Kinderboekenweekthema van 2023, dan is het ‘Nijntje Flapboek, Wie Woont Hier?’ een fantastische keuze. Je kunt het boek zowel in de boekhandel als online vinden, dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingsreis met Nijntje en geniet samen van dit avontuurlijke flapboek!

Kinderboekenweek 2023: Voor meer informatie over de Kinderboekenweek 2023 en om te zien hoe je kunt deelnemen, bezoek de officiële websites Kinderboekenweek CPNB en Kinderboeken.nl.

Lees ook:

Welk Nijntje boek is bij jullie favoriet?

#samenwerking

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics