Lichtjes uit de ruimte
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Lichtjes uit de ruimte

Lichtjes uit de ruimte

De ruimte is een magische en bijzondere plek. Een plek waar maar heel weinig mensen komen. Maar wat als je als klein kind zijnde graag tussen de sterren wilt wonen? In het boek “Lichtjes uit de ruimte” van De Vier Windstreken volgen we Emma die deze bijzondere wens heeft.

Lichtjes in de ruimte

Toen Emma klein was, glipte ze op een avond uit huis om het bos in te gaan. Op de sterrenrots (die ze zelf zo noemde) zat ze met haar zaklamp te schijnen naar de sterrenhemel in de hoop dat iemand haar lichtje zou zien. Ze knipte het lichtje aan en uit, en aan en uit, en aan en…
Ineens waren er hele andere lichtjes en staat ze in een ruimteschip. Hier maakt ze een vriend en samen hebben ze een geweldige tijd. Tot ze op een scherm haar ouders ziet.

Jarenlang kwam Emma terug naar de sterrenrots in de hoop haar vriend nog eens te zien. Maar zal dat ooit nog eens gebeuren?

Conclusie

Lichtjes uit de ruimteMet regelmaat recenseer ik boeken voor uitgeverij De Vier Windstreken. Uitgeverijen hebben meestal toch hun eigen stijl. Dat zie je bij De Vier Windstreken ook goed terug komen. Ze verkopen veel kinderboeken die rijk zijn aan illustraties. Ook Lichtjes in de ruimte is zo’n boek met prachtige illustraties. Op een merendeel van de pagina’s staan zelfs meerdere illustraties. Het boek is mede daardoor een mengeling tussen een prentenboek / leesboek en tijdschrift. Zie dat maar eens in één vakje te proppen 😉

Heerlijk boek met een leuke boodschap.

Informatie

Lichtjes uit de ruimte
Auteur: David Litchfield
Illustraties: David Litchfield
ISBN: 9789051167740
Uitgeverij: De Vier Windstreken

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics