Langer mobiel met Scootmobiel Vitaal

Langer mobiel met Scootmobiel Vitaal

Het beeld van mijn oma achter de geraniums is allang achterhaald. In het voorjaar trekt een ieder er op uit. Afgelopen week hebben wij uit school een rondje gefietst en klimmen drie dochters naar hartenlust in een boom midden op de uitgestrekte heide. Regelmatig worden we verrast door een bezoekje van een uitgelaten hond. Groot is echter mijn verbazing als wij, al lopende met de fiets-aan-de-hand, worden ingehaald door een scootmobiel in het mulle zand. En waarom ook eigenlijk niet?

Scootmobiel

De hulpmiddelen voor ouderen worden meer en meer aangepast aan de wensen van deze consumenten. Onze oude buurman wilde alleen maar tweemaal per week naar de markt rijden en is hiervoor zelfs op cursus geweest. En er werd voor hem een oplaadpunt op de galerij aangelegd. Een ander wil graag driemaal daags zijn hondje uitlaten of met de kleinkinderen naar de dierentuin. Nu is online een woud aan tweedehands scootmobielen van particulieren te koop. Waarom zou je de miskoop van een ander overnemen? Het risico van een slecht oplaadbare accu, verlopen garantie en technische mankementen, terwijl je afhankelijk bent van deze vorm van transport. Als rijwielhandelaar krijgt manlief bijna wekelijks wanhopige mensen voor zijn neus die op zoek zijn naar de meest afwijkende wielmaten, die thuis de banden niet op kunnen pompen of zelfs mensen onderweg gestrand zijn.

shoprider

Ga toch op zoek naar een betrouwbaar bedrijf, één met verstand van zaken. Waar ze tenminste de moeite nemen om bij je thuis gratis een demonstratie te geven. Een adviseur die een merk-onafhankelijk advies op maat wil geven. Wil je graag een opvouwbare scootmobiel in de achterbak van de auto vervoeren, zoek je een shoprider of zou je graag samen in een overdekte scootmobiel touren? Of waar je tijdelijk een scootmobiel kunt huren, bijvoorbeeld bij herstel na een operatie. Een bedrijf dat ook gebruikte scootmobielen aanbiedt en waar heel eenvoudig alle typen scootmobiel online met elkaar te vergelijken en de reviews van anderen te lezen zijn. Waar de mogelijkheid van een uitgebreid servicepakket aan huis met landelijke dekking voor pech onderweg 24/7 en periodiek onderhoud bestaat.  En heel belangrijk een bedrijf dat helpt met de WMO/PGB aanvraag. Waarom genoegen nemen met minder? Laten we er samen op uit trekken en denk erom, wij zwaaien onderweg naar iedereen!

Waar let jij op bij de aanschaf van een scootmobiel?

*dit artikel is binnen een samenwerking tot stand gekomen*
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Hallo Linda, das muss ein wunderbares Gefühl mit eine Menge Menschen mit dem E-Mobile unterwegs zu sein! Eine tolle Idee…nur Mal so gefragt, gibt es das auch in Deutschland? Habt ihr da zu solchen Gruppen, falls sie existieren, Kontakt? Über ein Feedback würde ich mich sehr freuen! Weiterhin für Euch viel Erfolg und Freude beim Zusammensein! Liebe Grüße von Dieter Zawodniak

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics