Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Robot maakt vrienden, De Eenhoorn

Robot maakt vrienden, De Eenhoorn

Voor alle kleine jongens en meiden die graag van robotten houden is er nu dit leuk en schattig boekje op de markt. Het klein vierkant boekje staat boordevol leuke illustraties begeleid met een verhaaltje. Dus ook ideaal voor kinderen die niet zo graag lang willen luisteren naar een verhaal.

Het verhaal Robot maakt vrienden

Stel je bent een robot en bent een beetje alleen. Je gaat dan lekker op pad en vind een gigantische schroothoop. Vol met bouten, moeren en vele andere spullen waarmee je vrienden zou kunnen maken. Wat zou jij dan doen?
De robot in dit boekje weet het wel en maakt allerlei vrienden zoals Bofbot, Dogbot en Bitbot. En elke robot heeft weer zijn eigen dingetje, zo verliest Bofbot nooit een spel. Voor je het weet heb je allerlei leuke vrienden om je heen en ben je graag weer hĆ©Ć©l even alleen…

Mijn mening

Dit boekje leest zich makkelijk weg dankzij de rijmelarij. Ik ben hier zelf een liefhebber van als de boeken meer illustraties hebben dan tekst. Zo zijn dit de perfecte boekjes voor het slapengaan, zeker bij kinderen die graag een boek in ƩƩn keer uit willen lezen. Kortom een lekker kort en pittig boekje waar stiekem toch een hoop informatie in staat en kinderen op ideeƫn brengt om lekker te gaan bouwen en knutselen. Want de leukste dingen maak je zelf!

Info en waar te koop

Auteur: Tijn Snoodijk
Illustrator: Tijn Snoodijk
Uitgever: De Eenhoorn
ISBN: 978946292083
Het boekje is hier te koop. Ook kun je op de pagina van de uitgeverij een robotvrienden-knutselpagina gratis downloaden.

Lees ook:

*** Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen ***

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiƫn, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieƫn

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics