Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > 'Robot maakt vrienden' van De Eenhoorn

'Robot maakt vrienden' van De Eenhoorn

Voor alle kleine jongens en meiden die graag van robotten houden is er nu dit leuk en schattig boekje op de markt. Het klein vierkant boekje staat boordevol leuke illustraties begeleid met een verhaaltje. Dus ook ideaal voor kinderen die niet zo graag lang willen luisteren naar een verhaal.

Het verhaal:
Stel je bent een robot en bent een beetje alleen. Je gaat dan lekker op pad en vind een gigantische schroothoop. Vol met bouten, moeten en vele andere spullen waarmee je vrienden zou kunnen maken. Wat zou jij dan doen?
De robot in dit boekje weet het wel en maakt allerlei vrienden zoals Bofbot, Dogbot en Bitbot. En elke robot heeft weer zijn eigen dingetje, zo verliest Bofbot nooit een spel.
Voor je het weet heb je allerlei leuke vrienden om je heen en ben je graag weer héél even alleen…

Mijn mening:
Dit boekje leest zich makkelijk weg dankzij de rijmelarij. Ik ben hier zelf een liefhebber van als de boeken meer illustraties hebben dan tekst. Zo zijn dit de perfecte boekjes voor het slapengaan, zeker bij kinderen die graag een boek in één keer uit willen lezen. Kortom een lekker kort en pittig boekje waar stiekem toch een hoop informatie in staat en kinderen op ideeën brengt om lekker te gaan bouwen en knutselen. Want de leukste dingen maak je zelf!

Info en waar te koop:

Auteur: Tijn Snoodijk
Illustrator: Tijn Snoodijk
Uitgever: De Eenhoorn
ISBN: 978946292083
Het boekje is hier te koop voor €12,50. Ook kun je op de pagina een robotvrienden-knutselpagina gratis downloaden.

*** Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen ***

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties