Thuisleven.com
Koop een modern bankstel bij Houweling Interieur.
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Koop een modern bankstel bij Houweling Interieur.

Koop een modern bankstel bij Houweling Interieur.

Houweling Interieur is een toonaangevend bedrijf op het gebied van bankstellen. Het bedrijf heeft stijlvolle woonwinkels in Amsterdam, Leiderdorp en Rotterdam en heeft een website waar alle bankstellen te bewonderen zijn. Houweling Interieur heeft een ruim aanbod van bankstellen in verschillende stijlen. Het bedrijf biedt ook maatwerkbankstellen aan. Dit betekent dat je bij Houweling Interieur terecht kan voor een bankstel dat perfect bij jouw woonstijl past.

Modern bankstel.

Bij Houweling Interieur vind je zeker een modern bankstel dat aan al je wensen voldoet. Houweling Interieur heeft een uitgebreide collectie van moderne bankstellen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire bankstelontwerpers. Daarnaast heeft Houweling Interieur ook verschillende gerenommeerde merken in het assortiment, waaronder Olta, Macazz en Zizeau.

Dus of je nu voor een strakke look gaat, een romantische tweezitter of een praktische hoekbank, bij Houweling Interieur is er altijd wel een modern bankstel te vinden die bij jullie thuis past.

Modulaire hoekbank.

Als je op zoek bent naar een modulaire hoekbank, dan heeft Houweling Interieur een ruime keuze. Deze banken zijn voor mensen die graag veel ruimte hebben om te relaxen of voor gezinnen met kinderen en (klein)kinderen. Doordat je de bank in verschillende configuraties kunt opstellen, is er altijd plek voor iedereen. Bovendien zijn deze banken gemaakt van duurzame materialen, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Houweling Interieur.

Als je op zoek bent naar een mooie, moderne bankstel of hoekbank, dan is Houweling Interieur de plek waar je moet zijn. Dit familiebedrijf is al ruim 45 jaar en betrouwbare partner voor eigenzinnige kwaliteitsmeubels. Houweling staat bekend om zijn prachtige, tijdloze designs en de hoge kwaliteit van zijn meubels.

Lees ook:

Hoeveel zitplekken heeft jouw ideale bank?

#samenwerking

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics