Kneipp heeft een nieuwe serie: Silky secret. De Silky secret serie staat voor een zijdezachte verzorging. Deze voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract ondersteunt de natuurlijke hydratatie van je huid. Ervaar het gevoel van een zijdezachte streling op je huid. Een studie* bevestigt dat de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand wordt gehouden .In deze serie zijn een bodylotion, bad crème en douche crème te koop.

Kneipp Silky Secret in de test

Ik kreeg de douche crème om te testen, de douche crème zat in een doosje met een mooie kaart erbij met daarop een persoonlijk geschreven woord!

Eerst maar eens ruiken, het eerste woord dat in mij opkwam was heerlijk, zeer aangenaam. Als je de douche crème op je huid smeert merk ik dat het niet erg schuimt. De melkachtige crème is wat dikker en voedt de huid! Nadat ik de crème heb afgespoeld voelt mijn huid zacht aan, zijde zacht. De geur blijf je ruiken, heerlijk!

Ik merk dat mijn huid minder droog is door het gebruik van de douche crème, en de geur is verfijnd. Ik ben zeer positief over de geur, vind dat het subtiel is, en dat je het langer blijft ruiken! Zeker een aanrader voor mensen met een droge gevoelige huid!

De serie is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen in de volgende varianten:

  • douche creme 200 ml
  • bad creme 100 ml
  • bodylotion 200 ml

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics