Kerstmis in de straat

Kerstmis is de straat is een groot uitklapboek met flappen. Met groot bedoelen we niet als in grootte van het formaat maar in hoe groot het boek kan worden. Lees en bekijk dit artikel om te ontdekken wat we daar precies mee bedoelen.

Kerstmis in de straat

Kerstmis in de straat is een boek dat zodra je het open doet het ene na het andere winkeltje te voorschijn komt. Zo zie je onder andere een lampenwinkel, een hoedenwinkel en boekenwinkel. Maar ook woningen van mensen die in de straat wonen. Iedere woning en winkel is versierd voor Kerstmis. Iedereen is op straat te vinden en de dieren bereiden zich voor: ze halen kerstbomen in huis, kopen cadeautjes voor elkaar en bouwen sneeuwpoppen.

Het boek komt pas echt tot leven zodra je het boek helemaal uitvouwt en op de grond neerzet. Alle huisjes en winkels staan nu naast elkaar. En heb je de prachtige achterkant al eens gezien?

Wat vinden wij ervan?

Kerstmis in de straat

Dit boek is lekker veelzijdig. Van plaatjes kijken tot aan voorlezen. En van raden wat er achter de flapjes gebeurt tot aan het spelen met poppetjes in de winkelstraat of de kerstmarkt. Het kan haast allemaal! Eenmaal uitgekekek of uitgespeeld dan vouwt het boek zich weer makkelijk in elkaar en is het bij elkaar te binden door de twee linten op de kaft. Een prachtige en onweerstaanbare creatie en daarmee een perfect kerstcadeau onder de boom voor (jonge) kinderen.

Informatie

Kerstmis in de straat
Auteur: Ingela P. Arrhenius
ISBN: 9789025775452
Uitgeverij: Gottmer
Leeftijd: Vanaf 0 jaar

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics