Selecteer een pagina

Kerstmis is de straat is een groot uitklapboek met flappen. Met groot bedoelen we niet als in grootte van het formaat maar in hoe groot het boek kan worden. Lees en bekijk dit artikel om te ontdekken wat we daar precies mee bedoelen.

Kerstmis in de straat

Kerstmis in de straat is een boek dat zodra je het open doet het ene na het andere winkeltje te voorschijn komt. Zo zie je onder andere een lampenwinkel, een hoedenwinkel en boekenwinkel. Maar ook woningen van mensen die in de straat wonen. Iedere woning en winkel is versierd voor Kerstmis. Iedereen is op straat te vinden en de dieren bereiden zich voor: ze halen kerstbomen in huis, kopen cadeautjes voor elkaar en bouwen sneeuwpoppen.

Het boek komt pas echt tot leven zodra je het boek helemaal uitvouwt en op de grond neerzet. Alle huisjes en winkels staan nu naast elkaar. En heb je de prachtige achterkant al eens gezien?

Wat vinden wij ervan?

Kerstmis in de straat

Dit boek is lekker veelzijdig. Van plaatjes kijken tot aan voorlezen. En van raden wat er achter de flapjes gebeurt tot aan het spelen met poppetjes in de winkelstraat of de kerstmarkt. Het kan haast allemaal! Eenmaal uitgekekek of uitgespeeld dan vouwt het boek zich weer makkelijk in elkaar en is het bij elkaar te binden door de twee linten op de kaft. Een prachtige en onweerstaanbare creatie en daarmee een perfect kerstcadeau onder de boom voor (jonge) kinderen.

Informatie

Kerstmis in de straat
Auteur: Ingela P. Arrhenius
ISBN: 9789025775452
Uitgeverij: Gottmer
Leeftijd: Vanaf 0 jaar

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics