Thuisleven.com
pinocchio bij Pathé Thuis
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Jeugdsentiment bij Pathé Thuis

Jeugdsentiment bij Pathé Thuis

We hebben de afgelopen lockdown periodes genoten van Pathé Trakteert. Iedere dag kon je een film gratis op je account laden, ‘huren’, om vervolgens binnen 30 dagen te bekijken. We hebben genoten van films die we anders nooit uit zouden kiezen. Nu vraagt Pathé Thuis aandacht voor een aantal verfilmingen met een hoog jeugdsentiment. En ze willen de lezers van Thuisleven ook nog eens in het zonnetje zetten, daarover later meer.

Jeugdsentiment in een nieuw jasje: Pinocchio en 5 andere verfilmingen

Iedereen heeft er wel eentje: een film waarvan je het script woord voor woord kent of waar je mooie nostalgische herinneringen aan hebt. Voor wie inmiddels een jaartje ouder is en het origineel al té vaak heeft gezien is het des te leuker als zo’n klassieker wordt verfilmd. Velen keken zo ook uit naar een hervertelling van Pinocchio. De verfilming van het bekende Italiaanse sprookje is vanaf vandaag te zien bij Pathé Thuis.

Pinocchio

In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio-verhaal. Een tot leven gekomen marionet kan een echte jongen worden als hij zich eerlijk en betrouwbaar gedraagt. Liegt hij, dan groeit zijn neus. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten. Kijk Pinocchio vanaf €3,99 op Pathé Thuis.
Ook deze klassiekers werden in een nieuw jasje gestoken en zijn te zien bij Pathé Thuis:

Annie

Annie werd door haar ouders achtergelaten toen ze een baby was. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan. Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks Annie onder zijn hoede neemt. De muzikale film is gebaseerd op de gelijknamige musical en de strip Little Orphan Annie van Harold Gray uit 1924. Kijk Annie vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Maleficent

Maleficent groeit op als een prachtige vrouw met een oprecht hart. Wanneer de harmonie van het land verstoord wordt, verandert haar hart in steen. Uit wraak spreekt ze een vloek uit op de pasgeboren Aurora, dochter van de opvolgend koning. De film is een remake van Doornroosje, maar hier wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de fee Malafide, gespeeld door Angelina Jolie. Kijk Maleficent vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

The Jungle Book

Het mensenjong Mowgli groeit op bij een wolvenroedel. Wanneer de tijger Shere Khan hem als een bedreiging ziet, wordt Mowgli gedwongen om de plek waar hij is opgegroeid te verlaten. Samen met de panter Bagheera gaat hij op reis en dankzij de geavanceerde filmtechnieken is dit avontuur misschien nóg wel beter dan het origineel. Kijk The Jungle Book vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Aladdin

Aladdin wordt verliefd op een prinses, de dochter van de Sultan. Wanneer hij een magische lamp vindt waaruit een Geest verschijnt die in staat is alle wensen te vervullen, probeert hij het hart van de prinses te veroveren. Met in de hoofdrollen onder anderen Naomi Scott, Will Smith en de Nederlandse acteur Marwan Kenzar belooft het een leuke filmavond te worden. Kijk Aladdin voor €14,99 op Pathé Thuis.

Scooby

Al sinds 1967 kunnen we genieten van de avonturen van hond Scooby-Doo en Shaggy. Na honderden opgeloste zaken worden ze in deze film geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Kijk Scooby vanaf €5,99 op Pathé Thuis.

Scooby bij Pathé Thuis
Wij gaan voor Scooby-Doo! We love you!

Over Pathé Thuis

Pathé Thuis is de Nederlandse video-on-demand-dienst (VOD) die alle films aanbiedt die in de Nederlandse bioscoop zijn verschenen. Het huidige online aanbod bestaat uit meer dan 2500 titels en wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste films van alle bekende filmstudio’s waaronder Disney, Warner Brothers, Universal Pictures, Sony en Paramount Pictures. Pathé Thuis is beschikbaar via Pathe-thuis.nl en op alle bekende Smart-TV’s, gameconsoles, tablets en smartphones. Een account is gratis aan te maken. Gebruikers van de dienst betalen per gehuurde of gekochte film (transactional VOD).

Lees ook:

Welke film is voor jou echt jeugdsentiment?

Winnen.

Helaas de Pathé Thuis kijkcodes zijn reeds verloot.

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

24 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics