Lego Batman 3- Beyond Gotham game
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Lego Batman 3 Beyond Gotham.

Lego Batman 3 Beyond Gotham.

We willen graag een multiplayer game voor de Sony PlayStation 4 en we komen al snel uit bij Lego Batman 3 Beyond Gotham. We hebben al meer Lego games op de PS3 gespeeld, dus dat treft. Al wordt de vormgeving en uitstraling steeds beter en mooier.

Lego Batman 3 Beyond Gotham.

Lego Batman 3 Beyond Gotham is zoals gezegd geschikt voor meerdere spelers. Logisch want je hebt Batman en Robin natuurlijk. En dan nog een heleboel andere figuren (150) variërend van bondgenoten tot vijanden.
In LEGO Batman 3 – Beyond Gotham bundelt de Caped Crusader zijn krachten met de superhelden van het DC Comics universum en vertrekt hij naar de ruimte waar hij de snode Brainiac moet tegenhouden voordat hij de aarde vernietigt. Met behulp van de kracht van de Lantern Rings, krimpt Brainiac werelden om deze vervolgens toe te voegen aan zijn verknipte verzameling van miniatuursteden uit het hele universum. De grootste superhelden en meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de Lantern Rings te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

Onze game ervaring.

Door de eerdere ervaring met de PS3 games dacht ik dat het besturen van de hoofdpersonen eenvoudig zou zijn. Toch zijn er weer vele nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Je kunt meer schakelen tussen de personages. En alle karakters hebben weer andere kwaliteiten. Het is vaak ook juist noodzakelijk om te schakelen om een level te kunnen halen. Dat wordt als je goed oplet op bepaalde punten ook wel aangegeven met het verschijnen van een Lego hoofdje.
De verhaallijn speelt zich af in de ruimte. De beeldkwaliteit is prachtig door de blu-ray. Er is tussen de levels veel tijd ingeruimd voor het uitbeelden van de verhaallijn. Soms is de lengte van de tussenpauzes wat hinderlijk. Dit omdat de game zo wervelend en bruisend is, dat je er bijna oververhit uitkomt. De pauze koelt je dan weer helemaal af.
De afwisseling tussen munten verzamelen, gevechten en codes kraken is erg leuk. Het is soms best wel even zoeken naar een uitweg. Voor de fans van Batman is het een grote plus dat de stemmencast ook wereldberoemd is. Alsof ze naast je in de huiskamer staan.

Game informatie.

Lego Batman 3: Beyond Gotham
PEGI 7
Ondertitels Nederlands
Oorspronkelijke releasedatum: 2014-11-14
Primaire Productiemaatschappij: Sony
Warner Bros Games
Format: Blu-ray
Reparatie type Carry-in
Speltype: Arcade
EAN: 5051888251164

Lees ook.

Ken jij Lego Batman al?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

3 reacties