Thuisleven.com
Speed 3: Grand Prix
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > Speed 3: Grand Prix (o.a. Nintendo Switch)

Speed 3: Grand Prix (o.a. Nintendo Switch)

Speed 3Grand Prix is een raceauto game en beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One® en Nintendo Switch™. Het spel daagt spelers uit om het circuit op te gaan en de beste coureur aller tijden te worden. Duw de concurrentie van de weg, terwijl je op circuits over heel de wereld racet: van een Amerikaanse woestijn tot de neon-verlichte straten van Tokio. Je kunt het zowel in singleplayer als in split-screen multiplayer spelen.

Je kunt het spel spelen als Tournament, Quick Drive en Time Trail. Zit jij er al klaar voor?

Tournament

Het Tournament speel je met 10 personen (dit wordt automatisch geregeld). Je racet verschillende parcourses met andere spelers. Aan de hand van je snelheid (dus plek) krijg je punten toegekend die je hoger of lager in de lijst doen zetten. Hoe hoger je puntenscore des te beter je het spel hebt gespeeld.

Quick drive

Ook Quick Drive is met 10 personen te spelen. In deze variant kun je zelf kiezen welk parcours je af wilt leggen. Je kiest uit de verschillende parcoursen en racet vervolgens drie rondes. Na deze drie rondes kun je kiezen om hetzelfde parcours nog eens te spelen of dat je toch liever een ander parcours racet. Tijdens dit spel verdien je geen punten maar krijg je wel een plek in de top 10 toegekend.

Time Trail

In tegenstelling tot Tournament en Quick Drive is dit spel te spelen met één of twee personen. Hier vult dus niet het spel de spelers aan maar regel je het zelf. Erg leuk als je het bijvoorbeeld met een gezinslid, vriend of familielid wilt spelen. Kies je voor Time Trail dan mag kies jij, of jullie, een parcours uit. Dit parcours racet een ieder 3 rondes. Na de drie rondes wordt bekeken wie de snelste speler is. Speel je alleen dan kun je tegen je eigen tijd aan racen.

Wat vind ik van Speed 3Grand Prix?

Speed 3 Grand Prix

Het spel ziet er realistisch uit wat het meteen ook aantrekkelijk maakt om te spelen. Ondanks dat je liever niet crasht is het toch mogelijk dat spelers je tegenwerken en je crasht. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

De parcoursen zijn verschillend waardoor je niet steeds het gevoel hebt hetzelfde te doen. Ook is het leuk om in zowel Duitsland alsook Groot Brittannië te spelen.

Het spel is makkelijk te spelen. Zo ga je met ZR naar voren, ZL naar achteren/remt de auto, met R verandert de camera van positie en met L kijk je naar achteren. Als je dit eigen hebt gemaakt race je er lekker op los en zal de tijd steeds beter zijn.

Lees ook andere recensies van Nintendo Switch spellen.

Informatie

Speed 3Grand Prix
Speltype: Arcade
Merk: Mindscape
Leeftijd: 7
PEGI: geweld
Doelgroep: fanatieke gamer
Geen abonnement vereist

Vind je raceauto games leuk?

Stagiaire Thuisleven

Stagiaires die bij Thuisleven een blog schrijven, posten we onder deze naam

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

52 reacties

 • Dank jullie wel voor deze winkans! Heel graag waag ik een kansje voor mijn neefjes!

 • Dit is een perfect spel voor onze dochter! Met mooi weer speelt ze buiten maar er is hier vaak genoeg wat minder mooi weer en dan is zo’n spel top! Op vakantie gaan doen we toch niet. Dan is dit iets om naar uit te kijken. Ook mooi is dat het er zo realistisch uitziet.

 • Wat leuk voor mijn 3 kleinzonen. Ze hebben zelf geld voor hun verjaardagen bij elkaar gespaard voor een Nitendo Switch. Omdat spellen ook duur zijn, hebben de boys 2 spellen. Hoe leuk zou het zijn om dit stoere spel van Grand Prix te winnen, want ze zitten altijd alle drie met hun papa met volle overgave naar de Grand Prix te kijken. Super leuk om hun blij te maken met dit spel.

 • Geweldig voor de zoon die pas een Nintendo Switch heeft gekregen voor zijn verjaardag, maar nog weinig spelletjes en met zo’n racespel zou hij helemaal uit zijn dak gaan!

 • Ik doe graag mee voor mijn man en zoontje. Die houden beide erg van Autoracen. Voor de Switch hebben ze nog niet echt een spel ‘samen’ (hij wordt bijna 2 ) en dit zou zeker iets zijn wat ze beide leuk zouden vinden. Ik duim hier dus zeker voor!

 • Ik weet zeker dat ik mijn dochter erg blij maak met de Switch, en het race spel is natuurlijk voor papa

 • Dit zou een geweldig cadeautje zijn voor mijn kleinzoon Niek die binnenkort 7 jaar wordt. Hij heeft al een Nintendo Switch en een nieuw spel, en ook nog wel racen, zal hij prachtig vinden om samen met zijn papa en drie ooms te gaan spelen.

 • Ja, ik doe erg graag mee voor de kinderen, de jongens houden erg van auto’s en racen.
  Ik doe erg graag mee voor de jongens .
  Groetjes van Anneliese de Waal

 • doe zeer graag mee voor mijn kleinzonen, spelen veel op de nintendo en een racespel is altijd plezant

 • Hier ga ik punten mee scoren bij mijn zoon!!! Hij is gek op gamen en ik weet zeker dat ik niet meer stuk kan als ik deze code zou winnen!

 • Hoi, ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Floris van 8 jaar. Hij wil deze heel graag hebben, is ervoor aan het sparen maar heeft pas weer een bal gekocht van zijn centen. Dus dat schoot niet op hahaha. Vandaar dat mama even een kansje voor hem waagt.
  Liefs Renee, fijn weekend 🙂

 • Owww dit spel is zo super speedy goed onze kids zouden graag de game aan gaan en kijken wie hem wint

 • Raceauto games zijn echt de leukste! Vooral Mario Kart is bij ons enorm populair, maar nu Formule 1 met Max Verstappen helemaal hot is, zal dit spel zeker ook snel onder de favorieten komen te staan.

 • Als kind vond ik racespelletjes erg leuk, Nu is mijn zoon een echte liefhebber van zulke spellen. Ik doe graag voor hem mee.

 • Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij heeft maanden gespaard voor een Nintendo Switch en houd ontzettend van formule 1! Hij zou maar wat blij zijn met dit spel!

 • Mijn zoon heeft net zijn Nintendo Switch gekocht na maanden te hebben gespaard. Ik doe graag mee voor hem om dit spelletje te winnen; hij is echt een formule 1 liefhebber!

 • Hoi ik zou hem graag willen winnen omdat ik van F1 hou en ik heb een nintendo en daar is alleen dat spelletje voor.

 • Deze game mama doet heel graag mee! Ik game al meer dan 30 jaar en ben gek op racen. Wat zou dit een mooi kado voor mij zijn

 • Oh deze kennen we nog niet! Ja race spelletjes op de switch zijn hier favoriet. Momenteel veel Sonic, maar deze lijkt ons ook wel heel erg leuk!

 • Wat super leuk! Wij hebben sinds vorige week een switch, dus ook nog niet zoveel spellen. Welgeteld 1, dus dit zou een geweldige aanvulling zijn. En ik maak hier gelijk twee mannen blij met deze prijs!

 • Ja, dit is echt wat voor mijn bonus-zoons. Die zijn dol op alles waar een motor in zit. Ieder jaar moet ik ook weer hard mijn best doen om bij de jumbo een Max Verstappen auto bij elkaar te sparen. We hebben een Switch dus dit spel zal wel heel erg in de smaak vallen.

 • Ik doe graag mee! We hebben heel veel spelletjes voor de kinderen, maar geen voor mijn vriend. Het zou een mooi vaderdagcadeautje zijn 😉

 • Onze tweeling zou dit spel fantastisch vinden. Ikzelf vind racegames wel leuk maar ik kan er niet tegen vanwege het snelle draaien. Maar hier zou ik zeker mee scoren voor hun Switch

 • Mijn man en zoon spelen heel graag racespellen op de Nintendo switch.
  Ik zou heel graag de downloadcode winnen van speed3 grand prix.

 • Ja Morris racet graag tegen ons of zijn vriendjes. Nu nog Mario kart maar zou leuk zijn ook wat meer stoerdere circuits te gaan meepakken nu hij bijna 11 is.

 • Hallo,

  Ik dit graag voor onze oudste zoon (23jaar) willen winnen. Door de corona kan onze jongste gehandicapte zoon niet naar het dagverblijf en logeren. Omdat wij ook moeten werken, hebben we toch hulp nodig. Onze oudste helpt ons hierbij waar nodig. Hij geeft hem te eten en drinken en als het nodig verschoond hij hem. Dit zou een mooi cadeau voor hem zijn.

 • Doe graag mee voor mijn neefje en nichtje die sinds kort een Nintendo Switch thuis hebben. Een leuk spel erbij is zeker niet te versmaden.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics