Scooby-Doo is jarig!

Ga in oktober op een reis vol nostalgie met de legendarische serie

Dit najaar belooft er een te worden vol mysteries en avontuur. De populaire animatieserie Scooby-Doo is in oktober namelijk jarig. Ieders favoriete viervoeter onderzoekt al jarenlang met zijn baasjes de meest uiteenlopende gebeurtenissen en monsters. Ter ere van de verjaardag zullen fans in oktober getrakteerd worden op klassieke én nieuwe afleveringen op Boomerang, waaronder de nieuwe Scooby-Doo serie Scooby-Doo! and Guess Who? met onder anderen Ricky Gervais, NBA-superster Chris Paul, Sherlock Holmes en Wonder Woman.

Scooby-Doo

De liefde voor Scooby-Doo is van generatie op generatie doorgegeven en dit jaar wordt iedereens harigste vriend volop gevierd. Daarom staat oktober, de griezeligste maand van het jaar, volledig in het teken van Scooby-Doo en Halloween bij Boomerang.

Scooby-Doo is al jaren een razend populaire serie met 13 televisieseizoenen, meer dan tien films, vier live-action films, tv-specials en verschillende videospellen. De mix van komedie, horror en avontuur is een succesfactor. De serie is over de jaren twee keer genomineerd voor een Emmy Award. In 1989 ontving Scooby-Doo een Daytime Emmy-nominatie voor A Pup Named Scooby-Doo en in 2003 een Daytime Emmy-nominatie voor Mindy Cohn’s What’s New, Scooby-Doo?

Scooby-Doo and Guess Who? is vanaf 7 oktober elke dag om 18:30 uur te zien op Boomerang.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

15 reacties