Thuisleven.com
scooby-doo serie

Scooby-Doo is jarig!

Ga in oktober op een reis vol nostalgie met de legendarische serie

Dit najaar belooft er een te worden vol mysteries en avontuur. De populaire animatieserie Scooby-Doo is in oktober namelijk jarig. Ieders favoriete viervoeter onderzoekt al jarenlang met zijn baasjes de meest uiteenlopende gebeurtenissen en monsters. Ter ere van de verjaardag zullen fans in oktober getrakteerd worden op klassieke én nieuwe afleveringen op Boomerang, waaronder de nieuwe serie Scooby-Doo! and Guess Who? met onder anderen Ricky Gervais, NBA-superster Chris Paul, Sherlock Holmes en Wonder Woman.

Scooby-Doo

De liefde voor deze hond is van generatie op generatie doorgegeven en dit jaar wordt iedereens harigste vriend volop gevierd. Daarom staat oktober, de griezeligste maand van het jaar, volledig in het teken van deze animatieserie en Halloween bij Boomerang.

Populaire serie

Scooby-Doo is al jaren een razend populaire serie met 13 televisieseizoenen, meer dan tien films, vier live-action films, tv-specials en verschillende videospellen. De mix van komedie, horror en avontuur is een succesfactor. De serie is over de jaren twee keer genomineerd voor een Emmy Award. In 1989 ontving de serie een Daytime Emmy-nominatie voor A Pup Named Scooby-Doo en in 2003 een Daytime Emmy-nominatie voor Mindy Cohn’s What’s New, Scooby-Doo?

Scooby-Doo and Guess Who? is vanaf 7 oktober elke dag om 18:30 uur te zien op Boomerang.

scooby doo

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics