wellnesscentrum badkamer
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Je badkamer als wellnesscentrum

Je badkamer als wellnesscentrum

Wij zijn graag samen en we zijn liefhebbers van sauna en wellness. Zo fietsen wij wel eens een uur naar een sauna om dan ruim voordat de schoolbel gaat weer opgeladen terug huiswaarts te keren. Ook brachten wij de kerstdagen eens door met een sauna in ons huisje. Wat een weelde! Weet je dat je deze luxe ook in huis kunt halen in de badkamer!?

De badkamer als wellnesscentrum

Waar voorheen de badkamer zuiver werd gezien als de ruimte waar je in alle beslotenheid je lichaam kan verzorgen. Je twee- of driemaal daags je tanden poetst en je haren weer in model brengt. De ruimte waar je als je geluk hebt een tweede toilet kan plaatsen. Is er heden ten dage een omslag gaande. De badkamers van tegenwoordig worden meer en meer toegerust als wellnesscentrum. En waarom ook niet, haal je broodnodige ontspanning naar binnen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Hoe kan je je badkamer dan inrichten als luxe wellness? Wat zijn de mogelijkheden, zul je denken. Grando, als voorloper van de badkamer- en keukenbranche op dit gebied, brengt een gratis aan te vragen inspiratiemagazine uit. Meer luxe voor minder geld! Dit wordt inzichtelijk gemaakt met voorbeelden. Een blad vol met foto’s van tevreden klanten die dienen ter inspiratie.
Wat direct opvalt is dat de mogelijkheden voor een ieder binnen handbereik zijn. Er worden geen onrealistische voorbeelden gegeven. Het blijkt dat voor veel mensen het (laten) aanleggen van een paradijs in huis mogelijk is.

Wat praktische voorbeelden

Om het nu niet te wollig te laten klinken, stip ik nu wat voorbeelden aan. Zo is het mogelijk om simpelweg je douche systeem te vervangen voor een regendouche bijvoorbeeld. Of benut je liever al je ruimte door een inloopdouche te creëren?
Voor de mensen die niet goed kunnen kiezen omvat het concept van de All-Inn Badkamer alle te bedenken onderdelen die middels een 3D tekening inzichtelijk in je eigen ruimte wordt ingebeeld. Maak het persoonlijk door je keuze van de wandtegels en vloertegels nader naar wens in te vullen. Voor de hoogwaardige badkamer meubelen bestaat de kleurkeuze uit grijs of wit. En deze voordelige set wordt niet alleen bezorgd maar ook nog eens geïnstalleerd. Als dat geen luxe is.
En dan last but no least zijn ook door het hele land, bij verschillende vestigingen, de showroom modellen tegen een milde prijs over te nemen. Zo komt een wellnesscentrum wel heel erg binnen handbereik.

Lees meer

Zie jij het al voor je, een wellnesscentrum in je badkamer?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties