In de wolken met mijn Wolky's
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > In de wolken met mijn Wolky’s

In de wolken met mijn Wolky’s

Al van kleins af aan heb ik last van zwakke enkels. Schoenen kopen is dus wel even een dingetje waarbij ik mijn aandacht op verschillende punten moet focussen. Zo let ik op schoenen waar een een goede zool in zit, waar het gedeelte rondom de enkels niet heel slap zijn (dus stevigheid) en schoenen die goed passen. Als je op deze punten gaat letten vallen er al heel erg veel schoenen(merken) af, dat wekt natuurlijk de nodige frustraties op. Maar als ik dan eenmaal een schoen gevonden hebt dat past aan alle eisen ben ik helemaal in de wolken.

Wolky’s

Zoals onze trouwe lezers het wellicht al is opgevallen, hebben wij op vrijdag ons “Persberichten Vrijdag” artikel. Een met regelmaat terug kerend merk waar wij aandacht aan besteden zijn Wolky’s en omdat wij daar zoveel aandacht aan besteden kreeg ik de eer om, voor het eerst in mijn leven, kennis te maken met dit merk. Om het nog wat leuker te maken mocht ik zelfs mijn keuze doorgeven. Na een tijdje wikken en wegen bleven mijn ogen continu op de bruine enkellaarsjes gericht, het was dan ook duidelijk dat deze schoenen mijn voorkeur hadden. Ook nu weer verliep alles prima met bestellen en mocht ik snel genieten van deze aanwinst.

Hoe lopen ze?

Zodra ik de enkellaarsjes aan deed merkte ik gelijk het heerlijke voetbed in de laarsjes, juiste stevigheid, prettige vorm en toch het gevoel alsof je op watten loopt. De laarsjes hebben een kleine hak waardoor je er de hele dag op kunt lopen, toch merkte ik dat deze laarsjes even ingelopen moesten worden. Bij de enkels had ik last van een drukplek maar nadat ze helemaal eigen waren geworden, naar de vorm van mijn voeten, zou ik niet meer zonder willen…

De enkellaarsjes uit de nieuwe serie Striver van Wolky zijn in de Wolky shop te koop voor €179,95. Je kunt kiezen uit 5 prachtige kleuren die overal wel mee te matchen zijn.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics