Thuisleven.com
In de wolken met mijn Wolky's
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > In de wolken met mijn Wolky’s

In de wolken met mijn Wolky’s

Al van kleins af aan heb ik last van zwakke enkels. Schoenen kopen is dus wel even een dingetje waarbij ik mijn aandacht op verschillende punten moet focussen. Zo let ik op schoenen waar een een goede zool in zit, waar het gedeelte rondom de enkels niet heel slap zijn (dus stevigheid) en schoenen die goed passen. Als je op deze punten gaat letten vallen er al heel erg veel schoenen(merken) af, dat wekt natuurlijk de nodige frustraties op. Maar als ik dan eenmaal een schoen gevonden hebt dat past aan alle eisen ben ik helemaal in de wolken.

Wolky’s

Zoals onze trouwe lezers het wellicht al is opgevallen, hebben wij op vrijdag ons “Persberichten Vrijdag” artikel. Een met regelmaat terug kerend merk waar wij aandacht aan besteden zijn Wolky’s en omdat wij daar zoveel aandacht aan besteden kreeg ik de eer om, voor het eerst in mijn leven, kennis te maken met dit merk. Om het nog wat leuker te maken mocht ik zelfs mijn keuze doorgeven. Na een tijdje wikken en wegen bleven mijn ogen continu op de bruine enkellaarsjes gericht, het was dan ook duidelijk dat deze schoenen mijn voorkeur hadden. Ook nu weer verliep alles prima met bestellen en mocht ik snel genieten van deze aanwinst.

Hoe lopen ze?

Zodra ik de enkellaarsjes aan deed merkte ik gelijk het heerlijke voetbed in de laarsjes, juiste stevigheid, prettige vorm en toch het gevoel alsof je op watten loopt. De laarsjes hebben een kleine hak waardoor je er de hele dag op kunt lopen, toch merkte ik dat deze laarsjes even ingelopen moesten worden. Bij de enkels had ik last van een drukplek maar nadat ze helemaal eigen waren geworden, naar de vorm van mijn voeten, zou ik niet meer zonder willen…

De enkellaarsjes uit de nieuwe serie Striver van Wolky zijn in de Wolky shop te koop voor €179,95. Je kunt kiezen uit 5 prachtige kleuren die overal wel mee te matchen zijn.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics