Thuisleven.com
Tips voor online bestellen schoenen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > Tips voor het online kopen van schoenen, tassen en meer

Tips voor het online kopen van schoenen, tassen en meer

Soms zit het weer tegen, kom je tijdens het surfen iets leuks tegen en bestaat er geen fysieke winkel of heb je een moeilijke maat. Dan kan het online bestellen van kleding, schoenen of accessoires een uitkomst zijn. Maar waar moet je op letten om geen miskoop te doen? Ik deel wat tips met je.

Webwinkelen

Naast de praktische informatie wat betreft bezorgkosten, retourrecht en betaalopties let je ook op de betrouwbaarheid van de webwinkelier. Misschien heb je al ervaring met het bedrijf, anders kun je op zoek gaan naar reviews van de webwinkel. Let op dat de beoordelingen op de site zelf niet altijd een weerspiegeling zijn van de werkelijkheid.
En dan kan het ongebreidelde shoppen beginnen, want de beste aanbiedingen zijn online te vinden.

Online schoenen kopen

Laat ik gelijk maar met de grootste uitdaging beginnen- het online kopen van schoenen. Daar ik steeds misgrijp bij mijn maat 40 vind ik het online kopen van schoenen helemaal het einde. Alleen moet je wel even goed opletten voor je tot je bestelling overgaat. Voor KiDDoWz beschreef ik al eens een meetmaatje, maar een huis-, tuin- en keuken meetlint werkt ook prima. De professionele online shops binnen de schoenenbranche hebben per schoen en zelfs per schoenenmerk een maattabel opgenomen. Het enige wat je nu niet kunt ervaren is het comfort, maar passen doen de schoenen altijd. Dit laatste is eenvoudig op te vangen door een vast schoenenmerk te bestellen waar je een eerdere positieve ervaring mee hebt opgedaan. En door de product reviews te onderzoeken op ervaringen van kopers.
En maak bij de keuze van je favoriete schoenen gebruik van de filters. Selecteer je kleur, merk, budget, maat en materiaal om teleurstellingen te voorkomen.

Tassen online kopen

Bij het online kopen van tassen staat de functie van de tas voor op. Waar wil je de tas voor gebruiken? Dat is van belang voor het bepalen van het soort tas. Zoek je een handtas, clutch of juist een laptoptas. Vervolgens kan je net als bij het online kopen van schoenen sorteren op de gewenste kleur, materiaal, prijs, maat en populariteit van je nieuwe tas. Wanneer je een tas heb geselecteerd kijk dan eens tussen de productfoto’s. Daar staat vaak een foto tussen van een model die deze tas draagt. Zo is in één oogopslag te zien of dit de tas is die je zoekt. Zie jij jezelf met deze tas lopen? Aan de hand van de foto’s en de begeleidende tekst zou je ook een goede inschatting van het formaat en inhoud van de tas moeten kunnen maken. Is het groot genoeg voor al je spulletjes en is de schouderband verstelbaar?

Je bestelling in huis

En dan is je bestelling er en kom je alleen voor een leuke verrassing te staan. Lekker thuis in alle rust passen en blij zijn met je nieuwe aankoop. Mocht er iets aan schorten dan heb je je tevoren al vergewist van de retourzending. Zorg ervoor dat je je aan de regels van het bedrijf houdt en laat in de waan van de dag niet teveel tijd verstrijken.
En met de doos van je bestelling zijn weer leuke knutselwerken te maken volgens Het grote Dozenboek!

Lees ook:

Wat bestel jij graag online?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Vorige week ook een shopafspraak gemaakt voor schoenen voor mijn zoon. Ik mocht deze direct ruilen als ze niet zouden passen. Gelukkig waren ze goed.
    Ik probeer wel bewust ook lokaal te kopen want ik zou het jammer vinden als de winkelstraten straks permanent leeg blijven en veel winkels leeg staan.

  • Ik bestel het liefst zo min mogelijk online, om de lokale winkels te steunen! Anders zitten we met zijn allen straks met spooksteden, zoals nu in de coronacrisis….. En deze middenstanders moeten óók een boterham hebben én houden!

  • Ik bestel bij voorkeurzo min mogelijk online maar doe liever mijn aankopen in de winkel. Dan kan ik meteen passen en voelen en hopelijk helpt het de middenstand zodat we niet over 10 jaar alleen nog maar online of in heel grote steden terecht kunnen

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics