Thuisleven.com
Hubelino starterset 128 delig
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Hubelino starterset 128 delig

Hubelino starterset 128 delig

Sinds we de 108 delige starterset ontvingen ter review is Hubelino geen vreemde meer van ons. Uren vol speelplezier is er al aan beleefd. Dat het niet alleen onze kinderen pleziert blijkt wel tijdens de verjaardagen. Zodra de neefjes en nichtjes hier binnen komen wordt er namelijk al gevraagd om de Duplo en de “ballenbaan”. Dit jaar zitten er geen uitgebreide feestjes in, de verjaardagen vallen namelijk steeds samen met de strengere maatregelen vanuit de regering. Onze kinderen vinden het niet eens zo storend. Zeker niet nu we de Hubelino starterset 128 delig in huis hebben.

Hubelino starterset 128 delig

Deze zeer complete knikkerbaanset van het merk Hubelino, bestaat uit maar liefst 128 onderdelen. In deze doos vind je onder andere diverse elementen om een baan van te maken hierbij kun je denken aan: blokken, grote bochten, kleine bochten, glij-elementen. Naast alle elementen bevat de set ook 4 knikkers. Hoe gaaf is dat?

Onze ervaring

Hubelino compatibel met Duplo

De tekeningen die we via de app kunnen bekijken vinden de kinderen soms nog wat lastig om na te maken. Buiten dat om vind ik ook jammer van de creativiteit bij de kinderen. Vandaar dat ik ze op jonge leeftijd al heb geleerd hoe je een knikkerbaan moet maken. Normaliter begin je vaak bij het begin met bouwen, met het maken van een knikkerbaan is het juist het einde waar het begin ligt. Vanaf het eindpunt bouw je de baan steeds iets verder omhoog. Soms mogen er ook wel stukken bij zitten waarbij de bal langer uit kan rollen, zeker als hij 2 keer in korte tijd snel omlaag gegaan is heeft hij hier wel de snelheid voor. Om te controleren of je de baan juist maakt test je zo nu en dan of de bal lekker rolt. Dit doe je door de knikker neer te leggen op het laatst gebouwde element.

De ervaren bouwers kunnen middels het bouwen van een nieuwe baan ook andere Duplo bouwwerken toepassen in de bouwwerken.

Het valt ons wel op dat de Hubelino starterset genoeg is om de gemaakte voorbeelden van Hubelino na te maken. Echter zodra je je eigen creativiteit erop los laat is snel te merken dat de gewone steentjes (die witte dus) te weinig zijn om de baan te ondersteunen op hoogte. Duplo bij de hand hebben is dan ook een pré.

Informatie

Hubelino starterset 128 delig
Materiaal: ABS
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Hubelino is 100% compatibel met Duplo.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

81 reacties

 • Icm met eigen Duplo en nog extra onderdelen lukt het om prachtige banen te maken. Met n startersset alleen kun je weinig creativiteit kwijt. Mijn meiden vinden het fantastisch spul

 • Superleuk, hier wordt nog wel met Duplo gespeeld, eigenlijk zijn de kids te oud maar met zo’n knikkerden kan t denk ik weer helemaal! Ik ga eens kijken!!

 • Leuke winactie!
  Mijn zoon vindt de knikkerbaan leuk!
  Als hij deze set mag winnen dan kan hij zelf zijn knikkerbaan maken en er mee spelen!

 • Wat een superleuke actie!
  Wat zou mijn zoontje superblij zijn op zijn hubelino collectie uit te breiden Hij wordt hier vast dolgelukkig door Gegarandeerd uren spelplezier ❤️

 • Dit hoort ook in elke kleuterklas thuis maar helaas ontbreekt het bij ons nog.
  Ik maak dus graag kans voor de kleuters op de Prins Willem Alexanderschool in Amersfoort

 • Wat een geweldig leuke aanvulling op onze Duplo is deze Hubelino. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust mee bouwen.Ik maak dus heel graag kans!

 • Super leuke starterset voor m’n kleinkinderen: met Hubelino spelen vinden ze vast helemaal ‘het einde’ ..;-) Mooi dat ze het kunnen combineren met hun Duplo!

 • Hubelino staat dit jaar op het verlanglijstje! Zo gaaf! Ik denk dat papa en mama er ook mee gaan spelen! Volgens mij staat dit garant voor uren speelplezier. ( :

 • Wij hebben hier de Hubelino startersset en er wordt zoveel mee gespeeld. Super-degelijk en veelzijdig speelgoed en fijn om te combineren met Duplo. Ik doe graag mee voor de leerset, ik denk dat dit hier net zo’n succes wordt als de gewone Hubelino!

  Und dass es auf deutsch ist, ist für uns kein problem. Wir leben ein paar kilometer von der deutschen grenze.

 • Het starterset is mooi . Inderdaad heel mooi om mee te beginnen en misschien later nog eens wat uit te breiden . Het leuke ervan is dat het ook lekkere felle kleuren heeft. Ik doe graag mee aan deze leuke winactie.

 • Jaaa super leuk voor onze kinderen. Wij hebben al wel hubelino maar hiermee kunnen ze het nog verder uitbreiden. Uren speelplezier

 • wauw deze staat op het verjaardagslijstje van mn zoontje.. hij wordt 2e kerstdag 3 jaar en is helemaal dol op Hubelino… maar op deze manier zou het voor mij hlemaal leuk zijn 🙂

 • Zo leuk blokkenspel in het Duits met A-Umlaut wil ik wel graag winnen als Duitse taal liefhebber kun je daar wat mee beginnen!

 • Hubelino is zo leuk! De leerset zie ik onze dochters samen wel gebruiken: de jongste voor de eerste letters, de oudste om woordjes te maken. Ik duim!

 • Wat leuk dat Hubelino ook een leerspel heeft.
  Het Duits laat zich gemakkelijk vertalen vind ik.
  Mijn kleinkinderen zullen dit vast leuk vinden.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 • Deze Hubolino set zou heel gaaf zijn voor mijn jongste zoontje. Hij bouwt ontzettend graag dus hier is hij uren zoet mee. Zijn broer en zus zullen hem graag helpen!

 • In het Duits, maar zeker welkom, want zoals iedereen weet is Duits een vak op het voortgezet onderwijs wat niet populair meer is. Het kan dus zeker helpen mijn kinderen Duits nog beter te laten begrijpen.

 • Deze knikkerbaan doet mij denken aan mijn tijd als kind toen wij thuis ook een kleine knikkerbaan van hout hadden maar waar wij ons wel uren lang mee konden vermaken. Ook herinner ik mij dat wij vaak knikkers over de plinten in de gang lieten rollen waarmee wij onze eigen lange knikkerbaan creeërden. Ik doe dan ook graag mee voor mijn neefje en nichtje en hoop dat mochten we winnen, zij ook zoveel plezier met deze knikkerbaan zullen hebben als wij vroeger.

 • Wat een prachtige prijs voor de jongens, ik doe graag voor ze mee, daar kunnen ze heel veel plezier aan beleven Groetjes Anneliese

 • Wat ontzettend leuk, ik doe mee voor de kleinkinderen. Heb nog duplo liggen van de kinderen, dat blijft. Dit maakt het weer helemaal van nu.

 • Zo super leuk voor alle kinderen in onze familie en kennissen kring, Vico, Seppe, Teije, Yara, Yana, Fenna, Pascal, Matthijs en Beorn

 • wat een leuke actie! dit zou mijn neefje een erg leuk cadeau vinden wanneer hij hier komt spelen, ons meisje van 5 maanden is er nog iets te jong voor, maar ook zij zal hier straks veel plezier aan beleven.

 • Wat een leuke prijs is dit. Onze oudste zoon heeft er eens meegespeeld bij een spelletjes/ ontdekmiddag in het dorp en was er niet bij weg te slaan. Hij stopte er even mee, deed zo snel mogelijk alle andere onderdelen, zodat die weer snel met Hubilono kon spelen. Duplo is zelfs bij onze oudste van 6 nog steeds populair en de jongste van 3 gaat langzamerhand daar ook steeds creatiever mee bouwen in plaats van gewoonweg alle blokjes op elkaar stapelen. Ook spelen ze samen vaak met de knikkerbaan, dus dit is een ideale combinatie van een knikkerbaan en duplo en ook nog eens heel duurzaam speelgoed en daar ben ik ook groot voorstander van.

 • Heel gaaf, dit zou ons zoontje echt te gek vinden! Hij is gek op bouwen en knikkers door dingen prutsen, dus dit past helemaal bij hem.
  Ik volg jullie al op de verschillende sociale media, alleen YouTube heb ik nog even toegevoegd. En ook gereageerd op andere blogs!
  Groetjes en fijn weekend

 • Wat zou dat een fijn cadeau zijn voor onze kleinzoons en hun zusje ! Zij zijn dol op Hubelino maar met 4 jongens en een meisje is er altijd te weinig! Deze set zou voor onze kleinkinderen voor hun verjaardagen in november en december het mooiste cadeau zijn ooit! We mogen ze niet vastpakken of bij ze op visite komen maar dit cadeau voor de deur kunnen leggen…..daar rijden we graag 203 kilometer voor!

 • Mijn zoontje speelt bij opa en oma altijd met een oude knikkerbaan. Hij vindt het erg leuk om banen te maken. Met deze set kan hij zich thuis ook uitleven. En ik denk dat mijn dochtertje graag met hem mee doet. Een leuk cadeau voor in de Sinterklaaszak. Ik ga duimen!

 • Ja super leuk! Mijn dochter is dol op bouwen en wil graag een knikkerbaan. Dit lijkt mij de perfecte combi.

 • Leuk ! Niet alleen voor de kleinsten maar ook voor de groten is het nog steeds leuk om te bouwen . Helemaal handig dat het samen met Duplo kan ! Die heeft oma nog wel liggen 😉

 • Wauw wat een leuke winactie!
  Nu Daan in groep 2 zit is hij veel met letters bezig, deze set is echt iets voor hem! Echt handig dat je letter blokjes en blokjes met plaatjes hebt, zo kun je makkelijk de goede letter bij het plaatje zoeken! Ben ook wel benieuwd wat voor leuke opdrachten ze er nog meer bij bedacht hebben. Wij wonen vlak hij de grens dus dat het een Duitse set is is geen probleem

 • Oh wat gaaf, ik die mee boor mijn zoontje van bijna 4 maar dochtertje van bijna 2 zal er ook wel mee gaan spelen. Superleuk

 • Wat een gave winactie. Maar vooral wat een leuk spul. Onze jongste van 5 wil heel graag een knikkerbaan. Hoe gaaf zou het zijn om deze set te winnen waarmee hij zijn eigen fantasie kan laten werken en iedere keer opnieuw een andere baan kan maken. Duplo als ondersteuning nog meer dan genoeg in huis.
  Fingers crossed.

 • Wat Superleukk deze Hubelino starterset!! Het lijkt me geweldig samen met mijn oudste! kleinkind! (4e is onderweg) dit leuke knikkerspel te mogen bouwen samen met opa! Liked Thuisleven en bericht openbaar Gedeeld op fb en duimen!

 • Wat superrrleuk dit Hubeli O leerspel!! Ik loot graag mee! Zou mijn oudste kleindochter superleuk vinden..en ikzelf ook! Openbaar Gedeeld en Liked Thuisleven! en duimen!

 • Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn dochter van 4 jaar! Baby nummer 2 is onderweg, dus ik zit nog wel enkele jaren in de duplofase. Ik hoop dat Hubelino genoeg uitdaging biedt aan de oudste dochter om nog even allemaal ‘samen’ met de blokken te kunnen spelen 😉

 • Leuk ik doe graag mee!!

  Fan van hubelino. We moeten nog wel helpen om de knikkerbaan te maken. En dat is soms voor groot ook nog een uitdaging haha. Zeker bij grote sets. Papa kan betere banen maken als mama vinden ze ;-). We hebben er ook nog een trechter van gekocht, heel leuk.

  Je hebt lang wat aan je duplo blokken met deze sets. Omdat je het kunt combineren.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics