Thuisleven.com
Hubelino 106 delige set

Hubelino 106 delige set

Een 106 delige set van Hubelino staat garant voor maar liefst uren speelplezier. Het is zelfs zo leuk dat je als ouder graag mee wilt spelen met de avonturen van je kind. Maar wat is Hubelino nou eigenlijk? Hubelino lijkt op bouwstenen zoals Duplo, echter heeft Hubelino er een ballenbaan gedeelte bij. Zo wordt je kind (of jijzelf) uitgedaagd om de leukste bouwwerken te bouwen en dit te combineren met een ballenbaan die functioneert. Zo heb je niet alleen het mooiste kasteel van de hele wereld, maar ook een mooie ballenbaan waar de prinsesjes en ridders mee kunnen spelen of vechten. Wat helemaal mooi is is dat de Hubelino stenen op de Duplo blokken passen. Zo hoef je niet over te stappen naar een ander merk, maar heb je twee fantastische merken in huis, met eigen karakters.

106 delige basisset

Waarom kies je voor de 106 delige basisset? Zoals te verwachten valt bestaat deze uit meer elementen, op zich logisch het is immers een grotere doos. En dus kun je met deze hoeveelheid elementen ook een grotere knikkerbaan maken. Overigens is het wellicht een heel fijn weetje dat de knikkers vrij groot van formaat zijn, je zou dus eerder over een ballenbaan kunnen spreken.
In deze doos zitten maar liefst 5 knikkers / ballen, 5 U-turns en 7 bochten plus nog meer onderdelen om de baan compleet te krijgen.
Net zoals Duplo blokken, kunnen de Hubelino elementen tegen een stootje. Dat moet ook wel met kinderen die zijn immers niet altijd even zachtaardig. Dat is overigens niet het enige leuke van Hubelino, want alle elementen zijn ook wasbaar op max 40°. Ideaal als je kind ineens de boel heel erg vies maakt. Kortom een hele hoop voordelen in een doos.

Onze ervaring

Hubelino rekenen

Het is altijd fijn om te lezen wat de pluspunten en de minpunten zijn van een product, wat je er mee kunt en wat je er nog meer van kunt verwachten. Maar het is natuurlijk veel fijner om te lezen van een onafhankelijk iemand hoe het product echt functioneert en dat deel ik graag met jullie.

Bij aankomst van de doos zijn de kinderen meteen enthousiast. Helaas voor hen hebben ze maar 45 minuten de tijd om de boterham op te eten en om daarna weer op tijd op school te zijn, verder dan uitpakken komen we dan ook niet. De speel-afspraakjes worden allen gecanceld, op eigen initiatief van de kids, zodat ze na school kunnen bouwen. Met vier kinderen ben ik dolblij dat we een grote doos ontvangen hebben, zo zitten ze elkaar niet in de haren.

Wat mij gelijk opvalt is het gemak van het in-en-uit-elkaar halen van de blokken. Ook het bijgeleverde boekje met instructies en bouwtips is een handige hulpwijzer als je nog niet gelijk het inzicht hebt (waar overigens niks mis mee is). Kortom dit is zeker een topproduct waar we heel veel plezier aan zullen beleven.

De 106 delige set is te koop bij Robbie’s Toys.

Lees ook:

Heb jij al van Hubelino gehoord?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Het is echt superleuk! Voor volwassenen en kinderen 😉 Alleen de app vonden wij een beetje tegenvallen, die paar voorbeelden die er in staan kloppen niet, er worden delen aangegeven die er niet bij zitten. MAAR zonder app heb je ook heel veel plezier. Er wordt hier volop mee gebouwd en wedstrijdjes gespeeld. Welke bal is er als eerst? Echte een aanrader!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics