Hubelino knikkerlift
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Knikkerlift van Hubelino

Knikkerlift van Hubelino

Duplo in combinatie met Hubelino zorgt voor urenlang speelplezier. Dankzij Duplo kan er namelijk een complete stad worden gebouwd inclusief trein, boerderij en dierentuin. En met de Hubelino, dat 100% compatibel is met Duplo, kan er nog een hele knikkerbaan bijgebouwd worden waardoor er nog meer te beleven valt. Zeker als je de Hubelino baan voorziet van een knikkerlift.

Hubelino knikkerlift

De knikkerlift van Hubelino is een hele gave toevoeging aan een knikkerbaan! Het verandert de baan namelijk in een circuit. Door op de knop te drukken wordt de knikker opgetild en vast gezet. De volgende knikker duwt zijn voorganger een niveau omhoog. Wanneer de buis vol is zal de eerste knikker er weer uitrollen en de baan op gaan. De knikkerlift is 5 bouwstenen hoog en bevat 24 onderdelen.

Onze ervaring

Hubelino compatibel met duplo

Op de zijkant van de doos staat de toren goed afgebeeld, hierdoor is de toren makkelijk in elkaar te zetten. Omdat het een knikkerlift is is het verstandig om de toren aan het einde van de baan te zetten zodat de knikkers die uitgerold zijn op de baan in de lift kunnen en een nieuwe ronde kunnen maken. De knikker gaat onder erin (soms moet je hierbij even helpen) en als je op het knopje drukt aan de zijkant van de knikkerlift dan gaat de knikker iets omhoog en komt de bovenste op de baan terecht zodat deze het circuit af kan leggen.

Makkelijk, leuk en toch ook heel erg innovatief deze knikkerlift van Hubelino.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics