Thuisleven.com
Hairfinity Damage Defense Collagen
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > Hairfinity Damage Defense Collagen

Hairfinity Damage Defense Collagen

Ik was uitgekozen op Facebook door Boots om de Hairfinity Damage Defence te testen. Omdat op het plaatje niet goed te zien was wat ik ging testen ging ik uit van een shampoo of creme spoeling. Tot ik het doosje thuisgestuurd kreeg. Toen zag ik dat het ging om capsules, een voedingssupplement dus. Na mijn laatste knippbeurt was mijn haar na een paar weken heel pluizig geworden. Ik had het vrij kort (voor mijn doen) laten knippen en moest het föhnen voor wat volume. Dat vond mijn haar blijkbaar niet zo fijn. Eind december 2017 ben ik dit product gaan slikken. Ik gebruik het nu bijna 2 weken.

Wat doet Hairfinity Damage Defense Collagen?

Behoefte aan gezonder en levendig haar? Hairfinity Damage Defense Collagen Booster is een voedingssupplement dat het natuurlijke anti-aging proces tegen gaat. De capsules verbeteren de structuur van het haar door middel van collageen. Als resultaat ziet het haar er weer levendig en gezond uit.
De Damage Defense Collagen Booster vitamines kunnen door iedereen gebruik worden en zijn vrij van gluten en soja en zijn niet getest op dieren.
– Gaat het anti-aging proces tegen
– Bevat Hydrolyzed Collagen voor levendig en gezond haar
– 1 capsule per dag
– Vrij van gluten en soja en niet getest op dieren.

Mijn ervaring

Ik vergeet nog wel eens een pil in te nemen, het zit nog niet in mijn dagelijkse routine ingebakken. Dus in mijn twee weken testen heb ik tien pillen genomen in plaats van veertien.
Maar ik heb al wel minder pluizig haar. We hebben ook nog een week vakantie gehad waarbij ik elke dag in chloor water heb gezwommen. Meestal krijg ik dan flink klit haar en is het droog. Dit is me ook bespaard gebleven.
Of dit echt het resultaat is van de capsules, dat weet ik niet 100 procent zeker.
De capsules zijn wel vrij groot om door te slikken vind ik. Ik maak mijn doosje nog op en als ik merk dat mijn haar weer pluizig wordt dan kan ik met zekerheid zeggen dat het werkt.

Lees ook:

Zou jij een voedingssupplement gebruiken voor je haar?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • En toch……. ik geloof niet dat ik ooit een supplement zal inslikken ter verbetering van mijn haar of dergelijks… Heb er dan toch niet zo’n vertrouwen in dat het goed voor me is.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics