Thuisleven.com
Haal meer kleur in huis met Het Beste van de Kweker, Green Bubble.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Bloemen en planten > Haal meer kleur in huis met Het Beste van de Kweker!

Haal meer kleur in huis met Het Beste van de Kweker!

Mijn wens voor een botanische kast, dat uiteindelijk een heel botanisch huis werd, staat je misschien nog helder voor ogen. Het aantal groene (hang)planten en accessoires neemt zienderogen toe. Met het oogluikende voorjaarszonnetje, neemt ook de roep om meer kleur toe. Het Beste van de Kweker, tegenwoordig Green Bubble genoemd, heeft daar wel meer dan één oplossing voor.

Het Beste van de Kweker

Meerdere kwekers werken samen om bij Het Beste van de Kweker een kust en keur aan kamer- en kantoorplanten aan te bieden. Van orchidee tot een kamerhoge groene plant, in arrangement of per stuk. Het kan allemaal. De site is ook erg goed als bron van inspiratie te gebruiken, nieuwe kleuren en vooruitstrevende ideeën worden tentoongesteld. Prachtige foto’s spatten van je beeldscherm af. Het enige dat ontbreekt is de geurbeleving, maar er moet iets te raden overblijven. Het Beste van de Kweker is erg uitgebreid in zijn informatieverschaffing. Al heb je geen groene vingers, de instructies zijn niet mis te verstaan.

Anthurium

Onze voorkeur gaat uit naar de Anthurium, om zijn hoogglans gekleurde bloemenpracht. Ware blikvangers in de vensterbank of juist midden op tafel. Nu nog een keuze maken uit de verschillende kleuren, als perzik, paars, roze, oranje, wit, zwart, meerkleurig en het alom bekende rood. Als wij voor zo’n uitgebreide keuze komen te staan, dan kiezen wij meestal voor het bekende. In ons geval wordt het de rode Anthurium. En door de pakketaanbieding bestellen we er gelijk twee!

Haal meer kleur in huis met Het Beste van de Kweker

De bestelling bij Het Beste van de Kweker

Vanaf het moment van bestellen word ik goed op de hoogte gehouden. Ik ontvang meerdere email berichten tot aan de levering aan toe. De Anthuriums zijn uiterst correct verpakt. Er is op de doos zelfs nog een waarschuwing voor de bezorger geschreven i.v.m. de vorst. Zoals beloofd zijn de planten vol met bloemen en nieuwe bladeren dienen zich al aan. Het enige dat ik moet doen is ze goed verzorgen om er nog lang van te genieten. Niet alleen op de site staan uitgebreide tips, maar er is een folder meegezonden over de herkomst en verzorging van onze plant van keuze: twee knalrode Anthuriums. Terwijl het buiten regent sieren de Anthuriums onze vensterbank. Ze trekken de aandacht van passanten en zo hebben niet alleen wij er plezier van!

Lees ook:

Heb jij ook bloeiende kamerplanten in huis?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics