Thuisleven.com
Shoppen voor het hele gezin op één adres
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > Shoppen voor het hele gezin op één adres

Shoppen voor het hele gezin op één adres

Welke vrouw is er nou niet gek op shoppen? Het liefst zou ik elke maand wel een uitbreiding geven aan de collectie die ik al heb, maar meestal kom ik toch weer thuis met kleding voor de kinderen. Je bent een moeder of je bent het niet. Gelukkig hoef ik mij er niet voor te schamen, want als ik dit bespreek met andere moeders dan blijkt het hartstikke herkenbaar te zijn. En zo zal het ook bij de lezers van Thuisleven grotendeels herkenbaar zijn. Of niet dames???

In elk geval is het nu eens tijd voor MIJ!

Intussen ken ik mijzelf goed genoeg om te weten dat ik na twee fysieke winkels geen aandacht meer heb in kleding voor mijzelf. Sinds ik daarachter ben gekomen heb ik dan ook op internet heel wat webwinkels afgezocht naar de juiste maten voor mij en blijkt er slechts één winkel te zijn die elke keer weer aan mijn “eisen” voldoet. Want behalve dan dat het goed moet passen, vind ik het ook belangrijk dat de kledingstijl bij mij past. En dat biedt Esprit in zijn geheel. Ofschoon ze ook wel eens seizoen collecties hebben die niet mijn smaak zijn, is er toch altijd wel iets iets te vinden waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
En als dat hart dan sneller gaat kloppen, raakt dat winkelmandje voller en voller. Als ik denk alles gehad te hebben dan doorloop ik de bestel stappen. Bij het stukje betalen ruil ik de e-points om in shoptegoed, scheelt weer een beetje op het totaal bedrag én meestal heb ik nog wel ergens een kortingsbon liggen waar ik gebruik van kan maken.

Sale

Zo ook afgelopen week in de Sale periode. 20% extra korting op alle sales producten. Fantastische verkooptruc van Esprit want een aantal jurken en een winterjas verdwijnen zonder pardon in het winkelmandje, of moet ik zeggen in een doos? Twee dagen later ontvang ik het pakket met de post en kan het passen weer beginnen. De winterjas gaat retour alsook een jurkje en de andere 3 jurken houd ik. Ofschoon de jurken wel iets op elkaar lijken zijn ze alle drie weer verschillend en komt mijn figuur mooi naar voren. En dat mag best wel vind mijn vriend.

Shoppen voor het hele gezin op één adres

Lees ook:

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Die zijn echt leuk zeg! De middelste past bij elke gelegenheid en de andere twee zijn juist net even wat anders en daarom ook al zo leuk 😀 Ik zeg goed gescoord!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics