Thuisleven.com
Een tas die zowel als clutch en crossbody te dragen is
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tassen etc. > Een tas die zowel als clutch en crossbody te dragen is…

Een tas die zowel als clutch en crossbody te dragen is…

Een chique feestje sla ik niet af. Ik vind het heerlijk om mezelf te hijsen in een cocktail jurk en vervolgens een uur of twee voor de spiegel te staan. Even de wenkbrauwen in model brengen, make-up op doen en de haren in de krul te zetten met een krultang en/of op te steken. En daarna komt altijd de grootste uitdaging: matchende accessoires!

Schoenen

Meestal gaat dit klusje vrij rap. Immers vind ik pumps nu eenmaal ontzettend sexy onder een cocktail jurkje. Afhankelijk van het jurkje zoek ik de pumps uit op kleur en daarna maak ik de overweging tussen een hoge en lage hak.

Sieraden

Armbanden, kettingen en oorbellen zijn sieraden waar je een outfit zeker “af” mee kunt maken. Zo maak je een “strenge” outfit speelser door de juiste combinatie van sieraden. En kun je bij een drukkere jurk de nadruk leggen op mooie elegante oorbellen. Mocht je dit iets lastiger vinden kun je altijd je partner om hulp vragen.

Tas of clutch?

Tja ik ben nu eenmaal een vrouw en ik neem graag mijn beurs, telefoon, make-up, tissues en een reserve panty mee als de deur uit ga. Alleen al als je dit stapeltje op een tafel legt is het een berg, laat staan dat je dit ook nog eens in een tasje moet hijsen dat er strak en elegant uit moet zien. Lang leve de lol!

Gelukkig kwam er een tijdje geleden een mooi persbericht van Jozemiek in mijn mail en daarin stond een tas die zowel als clutch en crossbody te dragen is…
Na een korte, krachtige maar vooral ook leuke mailwisseling ontving ik de Classic Black bag by Jozemiek. De tas viel iets groter uit dan ik zelf verwacht had echter is dit geen nadeel. Sterker nog dit heeft zo zijn voordelen want alles wat ik graag mee wil nemen past hier met gemak in. De tas is stijlvol en bij bijna elke outfit te combineren.
Maar wat de tas uniek maakt is het feit dat deze met 3 simpele klikken te veranderen is naar een schoudertas. Geen rompslomp met het overladen van spullen naar een andere tas en geen gedoe meer met een hele hoeveelheid aan tassen in huis. Ideaal!
Mocht je eens willen afwisselen met kleuren dan kan dat want de Classic bag is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees ook:

Wat vind jij van een clutch?

*** Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen ***

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics